MIN FAVORIT BEAUTY RUTINE HAR FÅET EN OLIERET OPGRADERING

12650453_10153908368728988_582972514_nEr sikker på du måske løfter det ene bryn når jeg nu fortæller jeg er gået i selvsving over en olierens.. Yes! En olie der renser huden.

Altså Olierens har i sig selv ingen nyhedsværdi, men hold nu op… dette må være en af mine favorit rens jeg har testet indtil videre. Som jeg har skrevet tidligere er jeg svært begejstret for cremerens.. rens der på ingen måde stripper min hud for den naturlige olielag og udtørre min hud. Det tog mig det meste af min ungdom at lære og først i mine 30’ere lærte jeg min hud har det bedst med minimal berøring og grovere rensemidler er “no go”. Men gså alle produkter med exfolierende små dippedutter i.. Dem servere jeg aldrig for min hud igen.

Ceramide Replenishing Cleansing Oil fra Elizabeth Arden. Olie der oplyser makeup og renser huden blidt med omega 3, 6 og 9 og vitamin E. Olien indbyder til at massere ansigtet. Huden efterlades rens, fugtet og absolut ikke olierede. Dufter rent. Rammer butikkerne lige om snart og kan du ikke vente så fås den i Københavns lufthavn.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Elizabeth Arden, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

7 svar til MIN FAVORIT BEAUTY RUTINE HAR FÅET EN OLIERET OPGRADERING

 1. HeLene skriver:

  Den ser lækker ud, bruger også normalt olierens fra forskellige mærker. Bruger ofte en micellar eller lign for at fjerne selve makeupen først og er altid overrasket over hvor meget der alligevel er tilbage som olien så tager væk fra huden (ser det på min vaskeklud). Så er man dejligt ren uden at være strippet lige som du beskriver. Olie er da shit! 😉 Denne må jeg prøve på et tidspunkt, tak for tip, smuk indpakning desuden.

 2. Maria Lisette skriver:

  Den lyder god, den vil jeg kigge på når jeg engang har tømt lageret. Det har virkelig været en positiv forandring for min hud at anskue (og pleje) den som sensitiv (med svag tendens til rosacea) frem for kombineret/fedtet.
  Ærgerligt at det har taget mig 15 år (og mange tusind kroner) at finde ud af….
  Knus

 3. Louise T. skriver:

  Det lyder som en ting for mine vinterplagede rosacea kinder <3

 4. Sasha skriver:

  Tror du man vil kunne bruge denne olierens til en fedtet og uren hud? Min hud er ekstremt fedtet, men samtidig skaller den fordi den er tør, meget besværligt.. Ligegyldigt hvilken fugtighedscreme jeg bruger slår jeg ud med små bumser, så jeg leder efter andre fugtkilder og samtidig en mild rens som ikke giver hverken flere bumser/tilstoppede porer eller tør hud

  • Jo's skriver:

   Det lyder som om du har meget sart hud, samtidig med den er fedtet og uren. Vil helt sikkert anbefale Bioderma miscaller rens fra apoteket og evt Pai cremerens eller vaskeklud med lunken vand. Endelig ikke noget der affedte og irritere din hudbarriere. Hvis du er vant til at affedte din hud med sæbe og scrubs, skal du lige vænne dig til denne her metode. Men min hudfilosofi er at undgå at røre alt for meget ved huden og i det hele taget less is more er min erfaring der fungere bedst.Find en mild creme eller olie uden alt for meget parfume i. Denne her er der netop parfume i og hvis din hud er så sart skal du nok undgå det lige nu. Skriv evt til mig igen hvis du prøver min metode : )))

   • Sasha skriver:

    Mange tak for dit svar!
    Jeg tror aldrig jeg har anskuet min hud som sensitiv fordi den er så fedtet og uren og ikke umiddelbart reagerer på produkter med f.eks. alkohol eller parfume, men det kunne jo godt tænkes at den ville blive mindre problematisk hvis jeg tænkte lidt mere over det! Synes faktisk det er meget logisk nu jeg tænker over det.
    Lige pt. bruger jeg intet andet end en konjacsvamp og vand til at afrense, netop fordi rens med sæbe er alt for udtørrende. Efterfølgende bruger jeg Pudderdåsernes t-zone peeling og så serum paradoxe fra Beauté Pacifique. Det fungerer ret godt, men jeg tror stadig min hud kunne have godt af noget fugt – det er bare svært at finde en der ikke får min hud til at slå ud med de små hvide irriterende bumser.
    I forhold til rens fungerer konjacsvampen rigtig godt når jeg ikke har haft makeup på. Men når jeg engang i mellem bruger concealer og pudder, renser jeg det af med make-up-renseservietter, men synes efterfølgende godt jeg kan se rester af makeup på huden. Og så synes jeg jo det virker lidt fjollet at tvære resterne ud med svampen. Tror jeg vil købe den cremerens du anbefaler, det er helt sikkert en god ide!

    Nu blev det et meget langt indlæg, men tusind tak for dine gode råd og en rigtig fed blog!
    Mvh Sasha 🙂

 5. Sasha skriver:

  Og nårh ja, kender du eventuelt til en/kan du anbefale en fugtighedscreme som er mild og god til sensitiv hud men som stadig giver fugt?
  Nogle gange når jeg bruger fugtighedscreme får jeg lidt følelsen af at creme aldrig rigtig trænger ind, som om min hud ikke rigtig kan absorbere den. Ved ikke om det kan sige noget/hjælpe.

  Tusind tak for din hjælp!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.