I HÆNDERNE PÅ DANMARKS MÅSKE MEST EFTERSPURGTE HÆNDER?! ANITA FALSLUND

IMG_7151 Nogle mennesker har bare det der ekstra.. en tilstedeværelse der når langt udover skrevne artikler og online medier. Og som jeg med glæde vil lægge mig hænderne hos fordi denne udstråling emmer af god energi og følelsen af noget berolignende.

Mød en af Danmarks aller bedste kosmetologer: Jeg hedder Anita og har siden jeg var 7-8 år haft en stor interesse i skønhed. Jeg elsker alt hvad der hedder makeup, hårpleje og ikke mindst hudpleje. Jeg har tidligere boet i USA( CA) i 8 år hvor jeg blev udannet frisør ❤️
Der havde jeg fingrene i en masse kendisser men alligevel træk det danske land i mig igen og i 2007 var jeg tilbage igen. Jeg blev gift og fik vores dreng som idag er 7 år. Jeg er idag uddannet kosmetolog og arbejder selvstændigt pt hjemmefra- hvor jeg fordyber mig i huden og hudens behov. Jeg vandt i 2015 DANISH BEAUTY AWARD for årets behandling- og siden er det bare gået så godt❤️ så godt at jeg i oktober 2015 måtte sætte bremsen i for ny kunde tilgang.

Den energi blandet med en fornemmelse for det enkelte menneske og en ekspertise på et høj professionelt plan gjorde at kosmetolog Anita Falslund vandt Danishh Beauty Award i 2015 i kategorien “Årets ansigtsbehandling”.  Da jeg var i bloggerpanelet sidste år testede jeg kun udvalgte produkter og kom derfor desværre ikke i hænderne på Anita. Men så fandt jeg hende på Instagram for lidt tid siden og blev straks helt betaget af hendes energi og fine små videoer…. Det er netop nogle af de videoer jeg har fået lov til at dele jer med her! Når vi nu ikke selv har mulighed for at komme i hendes kyndige hænder – Glæd jer til næste uge for her viser Anita hvordan du afhjælper “bulldog kæberne” med simpel massageteknik.

Du finder Anita’s Instagram her og hjemmeside her

Dette indlæg blev udgivet i Anita Falslund, BEAUTY TIPS, VIDEO GUIDE, Videoguide. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.