TRE TIL BAD..

12767329_10153949212648988_771985949_n
Der er tre ting med mig i bad lige i øjeblikket og det er slet ikke sikkert du har samme smag…

  1. Nivea – Care Shower Silk Mousse. Helt ny lancering fra Nivea.. skøn skum til at vaske sig i og jeg er måske “old school” men jeg kan bare virkelig godt lide duften af Nivea.. det minder om da jeg var barn og havde fingrene i min mors cremebøtter. Indeholder bl.a. mandelolie og er selvfølgelig på den budgetvenlige side til 39,95. Fås i 3 modeller fra uge 20.
  2. Wella – Elements Revitalizing Shampoo. Er du til nul sulfater og parabener kan jeg varmt anbefale denne milde fugtgivende shampoo.
  3. Juhldal – Balsam Kur No 2. Blødhed, blødhed og blødhed frem for alt.. Jeg kan bedst lide mit hår blødt og det starter altid med min conditioner eller hårkur. Denne her to i én har bestået blødheds testen hos mig. Balsam og kur i et.
Dette indlæg blev udgivet i HAIR, Juhldal, Nivea, PRODUCTS/HAIR, PRODUCTS/SKINCARE, Wella. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.