5 GRUNDE TIL DIN MAKEUP SIDDER AD HELVEDES TIL..

12781957_10153971654678988_1357051967_nMåske din makeup trænger til et seriøst eftersyn:

 1. Foundation: Tjek om dit om foundation er i sync din ansigtskulør.. Det er “no go” at ramme forkert foundationfarve. Enten ser du ligbleg ud.. askefarvet eller også har du fået midlertidig gulsot. Tjek altid kuløren på din kommende foundation i dagslys. Er det ikke et match så lad være med at købe den.
 2. Concealerkager under øjnene.. det tror jeg nok ikke. Prøv evt at pudre efter og/eller skift til en lettere udgave af den eller brug primer. Pudder er bedst i de fleste tilfælde.
 3. Mascara drys under øjnene.. Nej tak. Tjek lige om de mascara fra om morgenen sidder under øjnene efter frokost. Hvis ja så må det være en udskifter selvom det har været din yndlings mascara de sidste 8 år. De findes altså dryssefri.
 4. Liner og øjenskygge skal hverken sidde oppe under brynet eller nedenunder øjet. Der findes både primer og vandfaste/tårefaste linere. Du bliver nød til at acceptere du høre til os andre i den katagori.
 5. 1980’er kinderød… ja men kaldte man det dengang da jeg var teenager. En flot lang stribe af farve der går fra start kindben og op i tindingen. Det kommer bare aldrig til at pille 5-10 år af alderen. Prøv at lægge den der hvor du naturligt rødmer på midt kindben. Så skal du bare se løjer.
Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

5 svar til 5 GRUNDE TIL DIN MAKEUP SIDDER AD HELVEDES TIL..

 1. Birgitte B skriver:

  Måske har du skrevet om det før, men en pudder, som ikke giver farve, men matterer den skinnende T-zone. Er det den på billedet fra Gosh? Jeg har kig på én fra MAC, som er helt uden farve, men er det lige så godt at bruge de der ‘miracle creme’ fra de billige mærker?
  Kh. Birgitte

  • Jo's skriver:

   Jeg foretrækker løs pudder frem for alt.. om det er i mit arbejde eller på mig selv. Jeg bruger udelukkende pudder for at fixeremin base og concealer, men også for at mattere.Men det er som sagt ikke hovedårsagen. Jeg har MAC’s transperante pudder i mit professionelle grej og buger pt GOSH’s i mit egen makeup : ) MIracle creme.. er det primer du mener?Kh Jo

 2. SNS skriver:

  Gad vide hvem du har set, siden vi skulle have den liste 😉 😉 😉 Jeg synes det er rigtig svært at finde den rigtige farve foundation, og min hudtone skifter meget i løbet af året. Men jeg gør mit bedste 🙂 PS: Det hedder “Ad helvede til” – uden -s 🙂

  • Jo's skriver:

   Prøv med BB’s eller CC’s hvis din tone driller… den korrigere farveforskellene meget bedre.. Tak for tippet 😉

 3. HeLene skriver:

  You rock!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.