DEN ER “VOLUME” GODKENDT!

12833428_10153995660473988_822972173_n
Trænger du til ny mascara eller bare lidt mere fyldige vipper kan jeg varmt anbefale den nyeste Miss Manga “Hippie”.  Jeg er normalt stor fan af Miss Manga “Punky” som må siges at være en af mine favoritter lige nu, men er lige så meget begejstret for denne uge “Hippie” udgave som giver lidt mere tilfældige vipper. Børsten er af en af de større slags men nem at bruge til dels pga af den lette konsistens som ikke klumper så let. Ca. 12o kr for “All that!” vipper fra L’Oréal Paris Miss Manga og så er den tilmed meget holdbar og let og vaske af. Fås fra uge 13.

Udover det er det ikke den eneste nyhed som L’Oréal Paris kommer på banen med som jeg er lidt oppe og kører over.. men der må I vente lidt endnu.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, L'Oréal Paris, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

7 svar til DEN ER “VOLUME” GODKENDT!

 1. Helle Dannemand skriver:

  Tak for tippet!

  Længde har jeg, men kan godt bruge lidt mere volumen, så den vil jeg da holde øje med 🙂

 2. HeLene skriver:

  Må testes, og hvad er det du snart skal skrive om? Cushion compact, måske?

  ønsker dig en fin dag!

 3. Kathrine skriver:

  Tak for tippet ! sad netop lige og kiggede efter en ny mascara jeg skulle prøve 🙂 Det er noget af det der bliver udskiftet mest ved mig, men alligevel er noget af det vigtigste der bare holder og samtidig ser pænt ud!

  Tak for en virkelig god blog, dine opslag er ALTID de første jeg tjekker på min bloglovin feed <3

 4. Eva B skriver:

  Jeg synes bare emballagen er så grim, at jeg ikke kan holde det ud, og derfor aldrig køber L’oreals, men gerne Maybellines, som ikke har det der grimme shine. Det ærgrer mig lidt, for selve funktionen skulle jo være god nok…er jeg den eneste, der har den antipati?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.