MERE END BARE MAKEUP…

12324943_10154006507763988_1101793953_n
Jeg bliver ofte spurgt om hvilke makeup man skal købe hvis man er i den miljøvenlige afdeling. Til det er svaret først og fremmest Aveda med sine over 40 år på bagen. Udover at have taget stilling til miljø og indhold i produkterne.. er det fuldstændig på trendsene.

Aveda’s seneste makeupkollektion “Indian Sunset” som lanceres her i februar er den smukkeste blanding mellem kolde og varme nuancer, pasteller og klare farve. Dette kendetegner oftes Aveda’s nuancer på makeup linjen. Og det er farver der stadig er “wearable” så os almindelige og naturlige chicks kan være med. En anden ting der gør jeg er vild med Aveda’s makeup er deres gloss og læbestifter som har en frisk smag af mint!

I øvrigt som en sej lille feature på Aveda’s egen hjemmeside kan du se en makeupguide til hvordan du kan bruge deres nyeste makeupkollektion lige HER

Produkterne er uden talkum,parabener og mineralolier.

Dette indlæg blev udgivet i Aveda, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.