SKAL VI SE LIDT PÅ HUD?

11696565_10154006507933988_1386945724_n
Det aller mest stillet spørgsmål til mig som makeup artist… “Hvad vil du anbefale til huden?” –  Så her er lidt fredags inspiration til huden:

1.Rodial – Skin Tint med SPF 20. Meget mere end bare en foundation. Indeholder nemlig amino peptider, som er hjælp til at danne collagen. Udover Skin Tint er Rodial aktuel med helt ny makeup serie. ca. 495 kr.

2. Nilens Jord – Second Skin Serum Foundation. Let dækkende plejende med vitamin A, C og E. Samt fugtgivende hyalonronsyre. Uden parfume og parabener. 275 kr.

3. Rimmel – #InstaFlawless.  Endnu en skin tint og med fugt. Giver glød og indeholder SPF 15. Let dækkene og et lækkert valg til sommerhud. ca. 79,95 kr.

4. Elizabeth Arden – Flawless Start Instant Perfecting Primer. Er du primer typen, så lover denne her af slagsen antishine, fugt og udglattende effekt. Skal bruges under foundation og efter hudplejeprodukter. ca. 250 kr.

5. MAC Cosmetics -Mineralize Skinfinish. Elsker (selvom man ikke kan elske makeup) dette produkt og minder om jeg i sidste uge på job smadrede to af disse ved et uheld. Giver smuk shine alle vegne. På øjne og hud. ca. 240 kr.

6. Sisley – Phyto-Cernes Eclat. Har skrevet om denne concealer før og det bliver den jo faktisk kun bedre af ikke. Har du mørke rander under øjnene, kan denne måske hjælpe dig godt på vej med sin fine og let men dækkene konsisten. Ikke den billigste af sin slags, men den modvirker hævelse, rnder og fugter på en gang. ca. 615 kr.

7. Rodial – Highlighter. Må lige nævnes hvis du kan lide at arbejde med cremede highligtere og du i det hele taget highlighter. ca 295 kr.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Elisabeth Arden, MAC, Nilens Jord, PRODUCTS/MAKEUP, Rimmel, Rodial, Sisley. Bogmærk permalinket.

6 svar til SKAL VI SE LIDT PÅ HUD?

 1. Karin VS skriver:

  Kære Jo 🙂
  Hvad er forskellen på en ‘skin-tint’ og en foundation?
  God weekend 🙂
  Karin

 2. Salli skriver:

  Tak for tips <3
  Jeg har lige været i London og der købte jeg den nye foundation fra Bare Minerals "Bare Skin" som er halvt serum halvt foundation og som man påfører med en børste med en lille fordybning i midten (få dråber er rigeligt), og børsten er rigtig god (jeg fortrækker normalt fingrene…)
  Jeg synes den er vildt godt, selv på min 48 årige hud og giver det der "dewy" look i alle sammen taler om.
  Og hvad er det for noget med at man ikke kan elske Make-up – jeg ELSKER make-up… 😀

 3. Baysens skriver:

  Jeg kommer til kort, når det handler om hud. Det er en jungle, og jeg har endnu ikke fundet de helt rigtige produkter. Foundations enten oxiderer på min hud, eller gør min hud grålig. Og primer… Jeg elsker resultatet af Benefit Porefessional, men den efterlader tørre pletter. GOSH Primer+ holder min hud fugtet, men mangler holdbarhed og gør absolut intet for min ujævne hud og store porer. Jeg bruger gerne pudder, fordi den giver den lette dækning og følelse, jeg er ude efter, men holdbarheden halter.
  Concealer er knap så stort et problem. Og dog… Ender altid ned en, der er en tand for lys. Jeg er slet ikke til concealer, der lysner. Det dur ikke til mine rande under øjnene. Og ofte er det svært at finde en med den rette konsistens – som enten er for tynd (dækker intet)eller for tyk (kager og lægger sig i linjerne).

  • Jo's skriver:

   Det kunne lyde som om du skal have hudplejen på plads inden makeuppen.. driller din hudpleje? Det er altid nemmere at få base til at ligge pænere hvis huden grundlæggende har det godt : )))

 4. Louise skriver:

  Hvordan bruges Mineralize skinfinish fra Mac? Jeg har set på den men tør ikke rigtig kaste mig ud i det. Er det ikke for meget til hverdag?

  • Jo's skriver:

   Den bruges som shine/highlighter. Jeg bruger den mest som shine, men lægger den der hvor jeg ville highlighte. Jo for nogen måske lidt for meget til hverdag. Men er vild med den : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.