DET HER SKAL DU LÆSE MED OM!

12804153_10153991117818988_500170267_nDer er små overraskelser og store overraskelser… Og denne her må høre til sidstnævnte. For der skal alligevel noget til før mine BB- og CC cremer bliver skiftet ud nu på 2. uge!!

Jeg kender udenmærket L’Oréal’s Lumi Magique serie, som jeg arbejdede med for nogle år siden i L’Oréal fine pop up “Powder Room” under en modeuge. Virkelig gode produkter, men denne her slår nu alt. “Nude Magique Cushion” en “Cushion” foundation er som høre med under “Korean Beauty” universet.

Og hvad gør så netop denne foundation så unique? Det er egentlig meget simpelt for her har du faktisk tre produkter i et.. concealer (og en rigtig god en af slagsen), let dækkende finish eller dækkende. Mest af alt kunne den minde en smule om en gammeldags “cake makeup” som er en tør farvet pudder man bruger med en våd svamp. Resultatet med sådan én må siges at være en tør en af slagsen, men her får du fugt i stedet uden at fedte. Og var det ikke fordi jeg er striks med hygiejne og makeup, så var den allerede flyttet ind i makeup kufferten, men pga af det er en svamp der skal bruges og dyppes flere gang, så må jeg nyde den selv. Faktisk må jeg også tilføje at det er første gang jeg rent faktisk synes en svamp fungere rigtig godt.

Jeg bruger den ganske let også som concealer… og i hele ansigtet. Den ligger imponerende flot og naturligt på min hud uden at være for meget… lige som jeg bedst kan lide det. Og som med alle andre foundations og farvede dagcremer kan jeg dog ikke garantere at den fungere lige så fint på alle hudtyper som den gør på min.

Skal du prøve den? I så fald må du vente lidt endnu for det er først i uge 17 den lanceres (i 4 nuancer), men den findes allerede over det hele på L’Oréal’s sociale medier, så tænker det er fint at røbe at du skal holde øje med netop denne her.

Vil du gerne teste produkter for bloggen, så hold øje i weekenden for der skal testes noget til kroppen og måske du vil være med på den?!

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, L'Oréal Paris, Lóréal, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

22 svar til DET HER SKAL DU LÆSE MED OM!

 1. HeLene skriver:

  Jeg er så nysgerrig på den der cushion compact. Helt vildt hypet desuden! =)
  Hænger på for at høre om det nye med kropsprodukter, nu skal der jo snart flashes lidt hud på ben og andre steder så man skulle mon starte med lidt ekstra fra halsen og ned?!?

  • Jo's skriver:

   Og den kan tåle al den hype ; )

   Yay! Det er jo total klargørings tidspunkt til sommer… hold nu op vi nærmer os ; )))

 2. Laura Thomsen skriver:

  Den er allerede at finde i flere Matas butikker!
  Jeg købte en for 2 uger siden og har så sent som i dag spottet den i en anden Matas 🙂
  Bare hvis der er nogle, der slet ikke kan vente 😉

 3. Dorte Daugaard skriver:

  Jeg er så spændt på de der cushion produkter! Det skal helt sikkert prøves 🙂
  Tak for anmeldelsen!

 4. Baysen skriver:

  Jeg stod faktisk og kiggede på den i dag, men kunne ikke beslutte mig, fordi jeg ikke handle læst nogle anmeldelser 🙂

  • Jo's skriver:

   Den er jo også lidt svær at prøve først… det er i hvert fald der den fejler lidt. Men måske Matas eller andre steder hvor den sælges har en hygiejnisk måde man kan gøre det på : )))

   • Laura T skriver:

    Der hvor jeg købte min, havde de tuber med produktet i. Ganske som alle andre testere 😊

 5. Anna skriver:

  De har dem i Matas i lyngby 🙂 Jeg stod selv og prøvede den, og de er virkelig gode! 🙂

 6. Nina HUCL skriver:

  Hvordan er farvetonerne? Jeg synes, at L’Oréal som regel har nogle lidt mørke og gullige nuancer, som i hvert fald ikke passer til min lyse, nordiske, let rødlige hud, også i deres BB-creme og CC-creme

  • Jo's skriver:

   Jeg vil give dig ret i at dere BB og CC kan være lidt svære, men faktisk er de her meget som en gængs BB eller CC som blender ret naturligt ind i huden uden at være for gule, grå eller mørke. Jeg bruger faktisk en tone mørkere end jeg egentlig ville have troet : )))

 7. Lotte Marie skriver:

  Den lyder ikke dårlig og L’ORÉAL plejer at være yderst prisvenlige. Lidt ærgerligt at jeg lige har tanket op på BB creme i London til en helt sikkert dyrere pris.
  Vides det hvad denne her koster?

 8. Betina Berg Holm Andersen skriver:

  Jeg må også byde ind, som jeg også har skrevet til Lise (beautyblog.dk). Pressematerialet fejlinformerer jer, jeg købte min nude cushion i Matas i Slagelse for flere uger siden.
  Og den er ganske rigtig fantastisk. Jeg er 40+ og synes desværre efterhånden at mine elskede mineralfoundations er blevet lidt for tørre til mig, men denne her er helt perfekt, giver nemlig fugt samtidig med at jeg selv kan styr hvor meget jeg dækker…

  • Jo's skriver:

   Har det nemlig på samme måde som kommende 40-årig og har egentlig haft det sådan altid at jeg synes mineralpuddere tit er alt for tørre og sætter sig i alt det det ikke skal sætte sig i.
   Jeg tænker også den lanceringsdato må være en fejl ; )))

 9. Louise T. skriver:

  Hvordan mon den er mod rødmen? For det er jo min største bekymring… At rødmen igennem makeuppen 😉
  Ligenu tester jeg The Wayne Goss Method og lægger løs pudder FØR foundation. Og jeg synes faktisk, at det virker rigtig godt 😀

 10. Sisi skriver:

  Yay – den har jeg faktisk ventet på, da jeg fra første gang jeg læste om den, tænkte at den lød som lige noget for mig! dejligt at høre du også synes den er en succes – og endnu bedr eat den er her allerede! Jeg går i matas asap! 🙂
  God weekend! 🙂

 11. Mette K. Eriksen skriver:

  Den skal prøves… Og god pris tilmed!

 12. Tanya Karoli Christensen skriver:

  Hvor er det godt at høre din anmeldelse, Johanne! Jeg har været så skeptisk over for de cushions, for der har været noget lignende fremme tidligere med skrækkelige resultater, synes jeg. Men det er nok både bedre produkter og bedre svampe der findes nu. Jeg tør også når du siger god for den 🙂 (og herligt med en pris der er til at betale!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.