DE 5 ALLER HOTTESTE LIGE NU…

12910281_10154080555033988_550558711_n
Beklager min aprilsnar lignende overskrift i går lige HER… Mente bare at det havde også været hyggeligt med spiseriet og kagen! Og alt det andet, men nu er det slut! Selvfølgelig løber jeg ingen steder (i hvert fald) ikke lige med det samme. Og det gør jeg netop ikke af den grund og den glæde der er ved at I faktisk gider at læse med endnu. Det gør mig virkelig bare SÅ taknemmelig og glad! Minder mig om hvorfor det er jeg blogger endnu.

Husk i øvrigt der lander læsertest her i weekenden… så hold øje med bloggen eller tilmeld dig på Bloglovin HER eller tilmeld dig indlæg på siden baren.

Men nu til de røde og det er de virkelig gode af slagsen:

  1. Essie – “Color Binge” i pæneste sommerrøde nuance.
  2. Elizabeth Arden – “Grand Entrance” Mascara… der giver volume, forlænger og løfter, samt har en fin tut der hjælper med at adskille vipperne. ca 230,-
  3. MAC – Læbestift fra “Charlotte Olympia” kollektionen som giver smukkeste røde læber i rigtig Hollywood “old school” stil. 175,- Værd at tjekke hele kollektionen ud.
  4. Clarins – BB Skin Detox Fluid med SPF 25. Clarins kommer endelig efter det med deres nyeste BB cream. ca. 295,-
  5. Clinique – Pop Lacquer i farven “Happy Pop”. Siger det bare… når jeg har fået masser af kulør (altså den sunde slags) så kommer jeg til at “flashe” denne her knald rød/orange højt pigmenteret gloss. Uden parfume. ca. 190,-
Dette indlæg blev udgivet i BB Creams, BEAUTY TIPS, Clarins, Clinique, Elisabeth Arden, essie, MAC, Nails, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.