LÆSERE TIL NIVEA PRODUKTANMELDELSE SØGES… ER DET DIG?

12935397_10154083116128988_508540608_n
(Sponseret indlæg)

Er du også typen der elsker at teste produkter.. så kan det være du har lyst til at teste Nivea’s “Body Firming Oil” med Q10 og skrive om din oplevelse her på bloggen? Kan garantere den både dufter godt og har en let lækker smørbar konsistens og ikke er lige så fed som en almindelig olie

Body Firming Oil er en af Nivea’s nyere lancering. Olien indeholder Q10, som er et co-enzym, der findes naturligt i vores hudceller. Det spiller en vigtig rolle med at hjælpe cellerne til at producere energien til alle cellulære processer, fra celleregnerering til kollagensyntese. Det er også et antioxidant og hjælper med at bekæmpe frie radikaler, som skader vores hud og forårsager hudens ældning. Mængden af Q10, der findes i vores hud, falder med alderen og kan være forbundet med starten på nogle tegn på hudens ældning. Udover Q10 indeholder den også Avokadoolie der forhindrer udtørring og genopretter hudens fugtbalance samtidig med den bevarer hudens elasticitet, samt Macadamiaolie der plejer huden og mindsker synligheder af strækmærker og ar.

Olien har en opstrammende effekt, giver blødere og fugtet hud, samt mindsker strækmærker og ar. Produktet skal bruges hver dag på tør eller fugtig hud i 2 uger for resultat.

Så tænker du at det er lige dig at stå model til sådan en gang smørelse og skrive en anmeldelse af produktet her til bloggen. Så send en mail til josmakeupblog@gmail.com senest i dag med emne “NIVEA TEST”. Og bare lige kort fortælle hvorfor det er du gerne vil teste. Så finder jeg fem blogtestere, som får svar senest i morgen. Produkterne bliver sendt ud i næste uge.

Jeg elsker at lave de her læsertest fordi det også er sjovt at læse hvad I synes om produkterne, så håber du har lyst til at teste med…

G O D  S Ø N D A G

Dette indlæg blev udgivet i Nivea, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

12 svar til LÆSERE TIL NIVEA PRODUKTANMELDELSE SØGES… ER DET DIG?

 1. Dorte Bøggild Krupsdahl skriver:

  .

 2. Winnie skriver:

  Hej jeg er en af de ældre læser, men jeg syntes I blogger altid har fingeren på pulsen og giver et ærligt svar om nye tiltag, produkter eller problemstillinger. Så derfor vil jeg da gerne “hjælpe/eller være tester og komme med min vurdering som ældre læser(53 år)

 3. Ilse kirk skriver:

  Jeg vil også gerne være tester😎

 4. Jeanne skriver:

  Jeg melder mig også gerne som tester, selv om jeg elsker creme, og har kun prøvet matas granatæble olie, og den var ikke et hit

 5. Kathrine skriver:

  også sendt på mail 🙂

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at blive en tester på denne nye body-oil, da jeg som de fleste kæmper med de knastørre stænger fra vinterkulden. De er alt for krævende til at skulle smøres morgen og aften – så det bliver som regel kun gjort efter badet. Hvis denne olie kunne klare skæren, ville jeg have den stående fast, da prisen som regel også er til at betale med Nivea som studerende 🙂

 6. Anja skriver:

  Jeg vil gerne melde min søn på 16 år som tester. Han lider af ekstrem tør hud som følge af børneeksem. Vi leder altid efter et produkt som giver hurtig og god effekt. Netop fordi han er en 16 årige dreng som ikke bryder sig om fed creme men også er træt af af “støve”. Hilsen Anja

 7. Birgitte skriver:

  Hej Jo
  Produktet lyder jo lovende 🙂 er det allerede i handel? og hvad er prisen?
  Kh. Birgitte

 8. Lone skriver:

  Sikke dog en fantastisk idé med almindelige testere. Glæder mig meget til at høre tilbagemeldingen om produktet. Mere af det☺ super fedt initiativ.

 9. Sai skriver:

  Mail sendt med hvorfor jeg da skal teste 🙂

 10. Marie-Louise Jønsson skriver:

  Hvilken mascara har du brugt på billedet til indlægget fra d. 1 april

 11. Anna skriver:

  Øv det så man da lige for sent 😀

 12. Helle Andersen skriver:

  Hej Jo
  Jeg skriver til dig for at få et godt råd, og skyndte mig også lige at tilmelde mig din blog. Er kæmpefan af Beautyspace og har fulgt Anette længe, og ved jo derfor at det med makeup, der er du bare eksperten. Jeg bruger oftest ikke makeup i dagligdagen, får farvet bryn og vipper ofte og syntes derfor som regel det er ok. Men når jeg gerne lige vil lidt, bruger jeg eyeliner bare ganske lidt langs de øverste vipper, har længe brugt en fra MAC. Men jeg syntes den tværer ud i løbet af dagen og tænker derfor at købe en flydende, men hvilken? Den første må gerne være ikke alt for dyr, så jeg lige får prøvet det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.