SKRALDESPANDSÅNDE OG KAFFEBRUNE TÆNDER… DET TROR JEG NOK IKKE!

12380198_10154006507793988_1223346069_n
Jeg løber stærkt i denne uge og sidste uge med… laver styling og makeup på en kommende stor reklamefilms kampagne. Men når nærmest ingenting udover at få afleveret børn, få dem hentet af andre, lavet måske ikke så spændende mad, læst kort godnat historie og det er det.

Dog er der en ting jeg lige skal have på plads midt i det hele… og som jeg husker hende HER sagde var det eneste skønhedsprodukt hun ville tage med på en øde ø! En tandbørste.! Og jeg ville nok vælge det samme. Det kan godt være jeg ikke har tid til så meget lige nu, men springer aldrig over på tandbørstningen. Der er tre grunde.. 1. jeg er tandlægeskræk og vil helst så lidt som muligt til tandlægen. 2. Jeg drikker alt for meget kaffe og vil gerne have hvidere bisser. 3. Det er “no go” at have dårlig ånde når jeg sminker.

Så apropos tænder og mund, så har jeg testet et par sager. Altså SB12 mundskyl har været fast inventar ved siden af tandbørsten i mange år. Det virker bare rigtig godt for mig, især ovenpå alt for meget kaffeånde om morgenen. Udover det er der også dukket en tandpasta op i sortimentet som også modvirker dårlig ånde, udover karies selvfølgelig. Smart siger jeg bare. Og så en lille opfrisker til de kaffebrune tænder..  Colgate Max White tandpasta og tandbørste med pen (med creme der gør tænderne hvidere). Jeg kan klart se en forskel.. ikke en kæmpe forskel, men nok til at jeg kan se det virker og har gjort mine tænder hvidere efter 3 ugers brug. Ville egentlig gerne lave en læsertest med det her. Det må jeg få kigget på. Men SB12 fås på apoteket og Colgate produkterne fås hos Matas.

Afsted med mig på job… skøn dag til jer derude : )

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Colgate, SB12. Bogmærk permalinket.

2 svar til SKRALDESPANDSÅNDE OG KAFFEBRUNE TÆNDER… DET TROR JEG NOK IKKE!

  1. HeLene skriver:

    Hvad er tandbørste med pen? Den på billedet? Det ville jeg gerne prøve. Har også tandlægeskræk, og har lige fået mail om at det er tid til at booke eftersyn. Gaaah. Heldigt at jeg også har travlt for tiden, så jeg fløjter bare og gør som du, børster altid og bruger meget tyggegummi..

  2. Marie-Louise Jønsson skriver:

    Hvilken mascara har du brugt på billedet til indlægget fra d. 1 april

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *