HVAD FINDER DE FRANSKMÆND DOG PÅ?

PicMonkey Collage4I sidste uge var jeg inviteret på pressetur med Pierre Fabre og A-Derma til et helt fantastisk sted ca. en times kørsel fra lufthavnen i Toulouse I Frankrig.. området hedder Puylaurens og det er her omtanke for skrøbelig hud, forskning, havre, ekspertise og meget mere danne ramme om en lang række produkter til bl.a. atopisk eksem og aktive ingredienser til kræftforskning. Men også for en virksomhed som arbejder med bæredygtighed.

I en ellers ret travl periode uden tid til særlig meget trak det nu alligevel med to børn med atopisk eksem og med tanke tilbage til en tid da de var små hvor jeg troede fedtcremer og hormoncremer var vejen frem for deres hud. Derfor er dette også vigtig at dele for mig, for jeg ved andre endnu ikke ved at der findes meget bedre alternativer som kan afhjælpe rigtig meget med netop disse hudproblemer. Og det er her bl.a. A-Derma lægger rigtig mange ressourcer i at udvikle plantebaseret produkter til problemhud baseret på en havresort “Rhealba”.

I 2009 lykkedes det endelig Pierre Fabre at lancere en steril emballage(prop) som netop kunne holde cremer uden unødvendige tilsætningsstoffer og holde dem bakteriefrie ved et lukkesystem der er fuldt lufttæt..det vil sige at der ikke kravler bakterier med ned tilbage i produktet. Dette sikrer fuldstændig steril hudpleje til den aller mest sensitive hud. Her anbefaler jeg at prøve Exomega Steril til dine børn eller dig selv hvis du er hududfordret med atopisk eksem eller bare har meget sart hud. Ca. 170 kr på apoteket.

Men det er ikke kun sådanne innovationer Pierre Fabre og A-Derma lægger ud med for i februar lanceret de endnu noget helt nyt på solfronten. En 3″i”en solbeskyttelse til atopisk hud.A-Derma PROTECT AD Creme SPF50+ som virkelig er værd at nævne for det er første gang en solcreme beskytter helt ned i cellerne. Den indeholder selvfølgelig både UVA og UVB.. til både de kortsigtet og langsigtet stråler for solen. Udover dette beskytter den hudbarrieren med aktive indgredienser og et patenteret olie ekstrat fra havren, der booster hudens egne lipider. Og sidst men ikke mindst booster det også cellerne beskytte sig mod de langsigtede UVA stråler . SÅ meget mere end end bare en solcreme. Koster ca. 160 kr på apoteket.

Dette indlæg blev udgivet i A-Derma, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

2 svar til HVAD FINDER DE FRANSKMÆND DOG PÅ?

  1. Maria Lisette skriver:

    Er den “steril” creme der, den du vil anbefale til børneeksem?
    Kh Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.