KRIDTHVID ELLER GYLDEN LÆKKER?

12782206_10154006507848988_1076508786_n
Det er ingen hemmelighed at jeg har løbet for stærkt det sidste stykke tid… det er jo dejligt når jobsene ruller ind og det er vigtigt at holde sig til når der er bud efter én, men nu har jeg altså valgt at sige nej tak til alt arbejde i hele 8 dage! Jeg trænger til at holde ferie i sol og varme med mine to drenge.

Mine krop er dog kridthvid og jeg er ikke vild med det! Tror alligevel nok det skal gå for jeg har tænkt mig at trække i Vita Liberatas nye lækre “Marula Dry Selftan SPF 50” samtidig med bikinien når vi lander i sydens sol om ikke så længe. Er altid glad for multiprodukter… så sparer jeg både tid og kroner. Olien er med gradvis selvbruner effekt, bronzing farve og SPF50 og mere forlanger jeg ikke. Den er nem og fordele og den giver en smuk let “her og nu” kulør. Mon ikke den også ryger på imorgen når vinderne af de norminerede til årets Danish Beauty Award 2016 skal kåres.

I øvrigt lander der snart Nivea læsertest.. så hold øje med bloggen hvis du også er nysgerrig med hvad læserne syntes om dette produkt HER.

Olien fås HER til 399 kr.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, PRODUCTS/SKINCARE, Vita Liberata. Bogmærk permalinket.

Et svar til KRIDTHVID ELLER GYLDEN LÆKKER?

  1. Line B skriver:

    Hvordan fungerer den med saltvand og klor? Bliver det noget værre noget eller hvordan? Og smører du den simpelthen bare på flere gange dagligt som en almindelig solcreme, når du er i sydens sol?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.