LÆSERNE HAR TESTET: NIVEA FIRMING BODY OIL

12935397_10154083116128988_508540608_n

Jeanette: Jeg er ret vild med olien. Jeg har brugt den i et par uger og primært brugt den over hofter og lår, da det er der de fleste strækmærker sidder på mig. Nu vil jeg være helt ærlig: jeg kan altså ikke se om den har hjulpet på strækmærkerne – ved ikke om der bare skal længere tid til. Men det er en dejlig olie, som gør huden blød og lækker. Og den dufter godt. Jeg synes næsten, at den føles som en tørolie, hvilket er en kæmpe plus i min bog. Den trænger nemlig hurtigt ind, og sidder ikke og fedter længe som ren olie har en tendens til at gøre hos mig.

Yvonne: Min første tanke da jeg åbnede for flasken første gang var … Åh nej alt for meget duft til en olie, men når den har siddet på huden lidt tid er duften rigtig lækker. Mine MEGET tørre ben har fået mega meget fugt, og har virkelig fået en anden glød, mere friske at se på. Jeg har fundet ud af at den er god til tørre hænder og fødder. Smører ind når jeg sidder på sengekanten..sådan. Bløde og lækre hænder og fødder. Alt i alt er jeg meget tilfreds med olien. Skulle der være noget, er det så træls der ikke er pumpe på flasken. Den bliver så glat og skabet bliver fedtet..
Så tak fra en meget tilfreds tester

Hannah: I løbet af ugerne har jeg noteret mig et par ting: % meget fedtet på huden – % føler lidt man har smurt sig ind i solsikkeolie(heldigvis går det over når det trænger ind) + nem at vaske af fingrene + Vildt blød hud+ kan gå i seng uden at føle sig klistret + trænger hurtigt ind. Alt i alt var det en god body Oil og man får enormt blød hud. Jeg brugte den inden jeg gik i seng og skyllede så resterne af i badet morgenen efter. Jeg ville ikke bryde mig om at bruge den på større områder som benene en almindelig dag med bare ben, det er den for olieret til. Udover det synes jeg ikke den virkede til at stramme op, som den ellers lovede.Men blødgøre – det gjorde den! ⭐️⭐️ ud af 5 ⭐️

Mette L: Nivea Body Oil er en let olie, som hurtig trænger ind i huden. Den er nem at fordele og fedter ikke ret lang tid – hverken når huden er helt fugtig efter bad, eller når det går 10 minutter før den påføres. Den er meget tyndtflydende og det betyder, at det ikke tager mange minutter at smøre kroppen ind. Den dufter dejligt – ret diskret duft, som i løbet af dagen bliver en “ren” lidt sæbet duft. På minussiden: jeg har en ret normal hud, når jeg ellers husker bodylotion hver dag, men under testen af produktet her, har jeg oplevet at min hud er blevet mere tør – særligt skinneben, overarme og baller.

Mette P: Allerede fra første dag kunne jeg mærke en vedvarende fugtighed på min krop. Jeg var simpelthen så blød at ae 😉 Duften minder om rent vasketøj med skyllemiddel, og jeg fik faktisk også en positiv kommentar om min duft en dag på arbejdet. Jeg har nu testet den i ca 14 dage og må nok indrømme, at jeg er en smule afhængig. Mine ben er blevet pænere at se på, men om det er den skønne fugt, den giver, eller om det er fordi, den har fjernet ujævnheder, er svært at svare på. Alt i alt er det en kropsolie, hvor man får meget for pengene, og den er både anbefalet til andre og skrevet på listen over toiletting, jeg altid skal være i besiddelse af.

 
Dette indlæg blev udgivet i GUEST BLOGGERS, Læserne tester..., Nivea, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.