MAKEUP ARTIST FAVORITTER

PicMonkey Collage8
I fredags var jeg i dette fine selskab til Danish Beauty Award 2016 på Tivoli hotellet i København. Måske hvis du følger med på min Instagram konto “josmakeupblog” har du allerede set looket. Men en sjælden gang havde jeg faktisk skruet op for øjenmakeuppen og ned for læberne. Det er ikke så tit det sker. Jeg synes at enten fokus skal være på læber eller øjne, også når jeg sminker andre. Neglene var skrig-orange og matchede ret fint mit sorte tøj og mine diskrete læber. Den guld/grønne liner/øjenskygge fra Sisley Paris “Phyto Eye Twist” i farven 3 havde jeg lagt langs vippekanten på øjenlåget og en 1/3 del under underste vipper. Masser af mascara for et af de aller bedste mascara brands jeg har prøvet.. Sisley Paris “So Curl. Huden var let med BB cream fra Clarins’s nyeste af slagsen “BB Skin DEtox Fluid”. Blush i mørk rosa fra MAC “A little lusty”. Læberne var med gloss fra MAC’s Ellie Golding kollektion i fineste naturlig læbenuance. Og sidst neglene i nyeste “Gel Shine Lacquer” i farven “Vivid Vermillion.

Holder du øje med min instagram idag  og bloggen i løbet af ugen kan du se hvilke 3 dages projekt jeg kaster mig ud i for skønhedens skyld.

13162190_10154156568268988_2006674790_n1Du kan i øvrigt se vinderne af årets Danish Beauty Award 2016 HER

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Clarins, MAC, PRODUCTS/MAKEUP, PRODUCTS/NAILS, Sisley. Bogmærk permalinket.

5 svar til MAKEUP ARTIST FAVORITTER

 1. HeLene skriver:

  Smukke dig!

  Og tak for tippene!

 2. Marie Rasmussen skriver:

  Du ser mega lækker ud. Og de negle der, hold op de er frækkert!

 3. Birgitte B skriver:

  Du ser bare lækker-smækker ud 🙂 kh. Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.