SOS TIL DE KNASTØRRE

13115714_10154158495693988_285516048_n Min hud er i øjeblikket fuldstændig tør… har forsøgt med forskellige olier hvilket nærmest har gjort den mere tør. Så et lille tip til de knastørre, så har  denne her drøje body lotion fra Beauté Pacifique med høj indhold af Squlane, der er udvundet af oliven og rig på antioxidanterfået min hud og i godt fugtgear igen.

Oveni er den faktisk dokumenteret til at forøge hudens fugtindhold med gennemsnitligt 65% efter 30 dages behandling. Og den har virket på mig. Anbefales også eksem og psoriasis, samt solskoldet hud. Duften er mild og minder mig faktisk en smule om en klassiker fra Clarins.

Dette indlæg blev udgivet i Beaute Pacifique, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

8 svar til SOS TIL DE KNASTØRRE

 1. HeLene skriver:

  Den er faktisk rigtig fin, tak for at huske mig på den!
  Har især brugt den efter hyppige svømmehals besøg, der er den uvurderlig til en tørstig hud!
  God lang weekend!

 2. Mette skriver:

  Er der parfume i?? Hvis der er må den IKKE bruges på eksem hud. Man må aldrig putte noget med parfume på eksem. Prøv Decubal Original Clinic Cream den er super god til tør hud. Har selv atopisk hud og eksem og hudlægerne anbefaler Decubal da den er allergivenlig og har astma og allergimærket på 🙂

  Mvh
  Mette

 3. Cecilia skriver:

  Mange tak for tippet, den tror jeg at jeg vil prøve.
  Jeg synes ofte body lotion osv. forsvinder hurtig og det gennemfugter aldrig min hud i særlig lang tid. Heller ikke olier.
  God forlænget weekend.

  • Jo's skriver:

   Denne her tørre også meget hurtig ind, men den efterlader tilgengæld huden fugtet, dog ikke på en overfladisk måde så den ligger ovenpå huden. Virkelig god : ))

   • Cecilia skriver:

    Bestilte den også lige i går (endda i den store størrelse ups), så jeg glæder mig til at prøve den. Dejligt den hurtigt tørrer ind.
    Tak for svaret. Jeg har læst det samme i anmeldelserne på nettet.
    De er i hvert fald rigtig positive.
    God søndag i det skønne vejr.

 4. Signe skriver:

  Bruger du den også i ansigtet? Har mega tør hud i ansigtet og olier hjælper slet ikke. De gør min hud mere tør

  • Jo's skriver:

   Bruger den kun på kroppen : ) Olier er heller ikke den rigtige løsning for mig når jeg har meget tør hud : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.