VIDEOGUIDE – MAKEUP ARTISTERNES KULT PRODUKT

13149977_10154170485168988_365352173_n (Sponseret)

Jeg elsker mit job som makeup artist og netop tippe videre om min insider viden fra branchen til dig. Hvis du er nysgerrig hvad jeg og andre makeup artister gemmer i makeup kufferten, så får du en af hemmelighederne her og nogle tips til hvordan du bl.a. laver naturlig “dewy” hud som du ser i magasinerne og hvorfor jeg kommer creme i håret.

Weleda “Skin Food” har 90 års jubilæum i år og udnævnt til et kultprodukt og hvorfor jeg har nævnt “Skin Food” flere gange før på bloggen. Der er nemlig grund til vi makeup artister også har taget produktet til os – Se hvorfor i videoen her:

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, PRODUCTS/SKINCARE, VIDEO GUIDE, Videoguide, Weleda. Bogmærk permalinket.

7 svar til VIDEOGUIDE – MAKEUP ARTISTERNES KULT PRODUKT

 1. Anita skriver:

  Tusind tak for inspirerende video! Har fluks købt denne lille grønne sag!

 2. Louise T. skriver:

  Jeg bruger Weleda Skin Food som natcreme – især om vinteren, når kulden (eller fugten) bider i kinderne om dagen.
  Og ellers bruger jeg den også som multicreme som dig. Den er især god til at smidiggøre sår, så de ikke flækker og risikere at blive til ar 🙂

 3. Mette S skriver:

  Kender ikke produktet endnu 🙂 men SKØNT at se dig igen 🙂 😉

 4. Hanna M skriver:

  Jeg har også købt den efter jeg har set den på din blog 😉 jeg bruger den til tørre steder på ansigt og krop, har haft problemer omkring min næse, men dem klarer skinfood! og tak for tips, dem skal jeg prøve af 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.