KENDER DU DETTE BARBERTIP?

13233224_10154192227408988_541813192_n
Jeg er lige kommet hjem i går fra en ferie på Mallorca med mine to drenge…  Måske du allerede følger med på Instagram HER og har set jeg har været afsted.

Men det er ikke Mallorca det skal handle om, men et smart tip jeg brugte på ferien. Jeg havde nemlig ikke fået baberskum med og jeg er ikke typen der kan skrabe mine ben kun med vand.. så ender jeg op med masser af røde knopper, da min hud er ret sart. Så i stedet havde jeg heldigvis min hår- og kropsolie med som fungerede lige så fint som en  barberskum. 4-5 dråber på et fugtet ben og skrab, skrab. Og det endnu mere smarte efterfølgende var at mine ben faktisk var rigtig godt fugtet.

Olien jeg har brugt har jeg skrevet om tidligere og er fra Purely Professional og indeholder, abrikos-, mandel- og kokosolie.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, PRODUCTS/SKINCARE, Purely Professional. Bogmærk permalinket.

3 svar til KENDER DU DETTE BARBERTIP?

 1. Janne skriver:

  Godt tip – jeg synes dog balsam virker bedre.

  • Birgitte B skriver:

   Jeg er med Janne her – synes olien har en tendens til at ’tilstoppe’ skæret på skraberen. Balsam er bedre for mig. Kh. Birgitte

 2. Anna skriver:

  Barbertip er altid velkomne, især når det er sådan et her, anbefalet af en blogger jeg elsker! Det må prøves!

  http://underneath.nu/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.