5 UD AF 5 STJERNER TIL HÅRREJSENDE GODE PRODUKTER

13288980_10154209897243988_1795162526_n
Kan vist her og uden at have aktier i produktet.. sige at det er til dato en af de aller bedste hårplejebrands jeg har prøvet… Caviar fra Alterna. Brandet er i sig selv ingen nyhed og om jeg har brugt deres Repair, Moisture eller Anti-age serie er mit hår er fan HVER GANG.

I år lancerede de så deres Anti age Bodybuilding Volume serie og kan jeg give fem ud af fem stjerner er det hermed gjort. Selvom de sælger serien til fint hår og mit hår er en lidt kraftigere end fint, men absolut heller ikke tykt, går denne her lige i håret på mig.

Først og fremmest er produkterne fri for sulfater, som kan virke udtørrende og derved kløende. Det reagere min hovedbund ofte på i shampoo. Men udover tilføre produkterne fugt og giver virkelig volume, men på den lette vægtløse måde uden at mit hår bliver flyvsk. Og min krøller bliver mere medgørlige. Sidst styling favoritten der gør jeg hiver føntørren frem efter hårvask. Miracle Multiplying Volume Mist. Påføres i håndklædetørt hår og fønes derefter. Laver jeg derefter en knold på toppen af hovedet eller sover med én har jeg det aller pænest naturligt stylet krøllet luftige hår med meget mere volume end vanligt. Produktet kan ikke mærkes i håret feks ved det klistre.. faktisk virker det mere fugtet.

Det er ikke den billigste serie, så det er ved specielle lejligheder jeg tillader mig den extra luksus at bruge shampoen og conditioneren. Knap 300 kr pr produkt, men det hele værd hvis du spørger mig.

Dette indlæg blev udgivet i Alterna, HAIR, hair products, hairstyling, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

Et svar til 5 UD AF 5 STJERNER TIL HÅRREJSENDE GODE PRODUKTER

  1. Kathrine skriver:

    Måske kan det fås billigere ved lookfantastic el feelunique? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.