HVAD FOR EN BØRSTE?

13318808_10154226889588988_1452265111_nKan man snart finde på flere smarte hårgadgets… Ja, det kan man åbenbart godt! Og denne her får styr på det ustyrlige garn på ingen tid. Som altid skal man have en hvis portion skepsis overfor hvad beautybranchen vil prakke én på med nye fiduser ellers kan det ofte ende med en dyr omgang sager man aldrig får brugt.

Dafni er en keramisk hårbørste lavet med gummipigge. Egentlig er konceptet lige til at gå til. Tænd for knappen, red håret og på fem minutter var mit hår glat. Normalt er jeg i forvejen et lyn til at glatte hår, men denne her gør det bare lidt lettere.

Som altid bruger jeg varmebeskyttelse (her én fra Kéastase “Keratine Thermique som jeg har fønet i håret først) inden brug af varme redskaber i håret og efterfulgt her af multiolie fra Philip Martin’s “Infinito” som bl.a. beskytter håret mod sol for at få lagt “frizz’en” ned.

Og som sikkert så mange andre krølhåret elsker jeg at have glat hår og er sikker på med Dafni børsten at dette kommer til at ske lidt oftere, når det nu kan gøres så let.

Dafni Straightening Brush koster 1.499 kr. og nærmeste forhandler oplyses på 36 16 16 09

PicMonkey Collage9

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Dafni, HAIR, hair products, hairgadgets, hairstyling og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til HVAD FOR EN BØRSTE?

  1. HeLene skriver:

    Der er jo mange billigere alternativer, er de alle dårlige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.