DET ER EN TRIST SAG, MEN YDERST VIGTIGT!

BeautyExperts_mediumstr_RGB_HIGH

Jeg har meldt mig til en hjertesag! Jeg giver en hånd med til at hjælpe med at rejse penge til kræftramte kvinder. Jeg har selv kræft tæt inde på livet og grunden til min stilhed på bloggen. Min mor fik for ti år siden fjernet sit ene bryst og nu er hun desværre ramt af kræft igen. For halvanden måned siden mistede jeg min far… han var syg det sidste halve år. Han havde prostatakræft med spredning til knoglerne. Det er et alvorligt problem med kræft som jeg synes fortjener at blive eksponeret alt det at det kan.

Charlotte Torpegaard har taget initiativ til et virkelig fint event til fordel for kræftramte kvinder. Og jeg har sagt ja tak til at være med i dette projekt for at hjælpe en smule med min tid og erfaring som professionel makeupartist og skønhedsblogger. 12 skønhedseksperter og jeg har stillet os til rådighed for en personlig beauty-snak hvor vi alle vil dele ud af vores bedste tips. Og du bestemmer selv hvem du vil møde. Jeg har sået mig sammen med Max Factor på dagen. Magasin fordobler alle indtægter for billetsalget som alt går ubeskåret til den velgørende organisation for kræftramte kvinder “Look Good Feel Better”. Måske du også vil være med til at støtte det gode formål? Det vil i hvertfald glæde mig at hilse på dig i den gode sags tjeneste.

Nedenstående står den officielle pressetekst og hvordan du får fingrene i en billet d. 1. september i Magasin.

Hvis du nogensinde har drømt om at have en skønhedsekspert helt for dig selv, så er det nu, du skal slå til. Torsdag den 1. september åbner Magasin Kgs. Nytorv dørene for ’Beauty Experts Day’, hvor Danmarks ypperste skønhedseksperter fra de glittede magasiner, de bedste online-medier og de førende prestige-blogs sidder klar til at give dig alle de tips og tricks, du overhovedet måtte ønske at få fingrene i.

Det gør de for at samle ind til organisationen ’Look Good Feel Better’, der er skønhedsbranchens støtte til kvinder med kræft. Det er et unikt initiativ, der styrker kræftramte kvinder med kurser, der får dem til både at føle sig og se ud som sig selv under kræftbehandling.

”Et simpelt ritual som at lægge makeup er ikke blot forskønnende. Det er en besked til dig selv om, at du er værd at tage dig af og bruge personlig kvalitetstid på. Undersøgelser viser, at netop sådanne skønhedsritualer har en både positiv og sågar helbredende effekt i et sygdomsforløb som kræft,” siger skønhedsekspert Charlotte Torpegaard, der er initiativtager på projektet. 

13 skønhedseksperter og 13 mærker

De 13 førende skønhedseksperter bliver hver tilknyttet et skønhedsmærke, der optræder som vært på dagen, og alle interesserede inviteres til at booke plads hos deres yndlings-skønhedsekspert eller favorit-skønhedsmærke. Ikke kun vil de få masser af tips, trends og skønhedshemmeligheder. De vil også få tilbudt en mini-makeover på standen og – selvfølgelig – en fantastisk goodiebag.

Billetterne koster 295 kr. og alle billetindtægter går ubeskåret til den gode sag. Oven i købet dobler Magasin Fonden alle billetindtægter op, så vi kan nå indsamlingsmålet på 100.000 kr. på dagen. Det betyder, at 400 kvinder på ventelisten kan tilbydes en plads til et Look Good Feel Better- kursus.

Skønhedseksperter og skønhedsmærker kan ses via nedenstående link, hvorfra billetter også kan bookes:

https://magasin.nemtilmeld.dk/297/

Praktisk info:

Hvor: Magasin Kgs. Nytorv, Kongens Nytorv 13, København Hvornår: Torsdag den 1. september 2016

Tidspunkt: Book din tid mellem klokken 10-16 (hver aftale varer 20 minutter, dertil tilbydes du en mini-makeover på standen)

Pris: Billetterne koster 295 kr. og alle indtægter går direkte til Look Good Feel Better. Billetter kan bookes her: https://magasin.nemtilmeld.dk/297/

Illustration af Mette Boesgaard

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

10 svar til DET ER EN TRIST SAG, MEN YDERST VIGTIGT!

 1. Charlotte Førsterling skriver:

  Hvor er det flot at du har overskud til at melde dig som deltager og ligeledes informerer. Har selv mistet flere familie medlemmer grundet cancer. Er ked af at høre hvad du og din familie går igennem.
  Jeg er desværre i udlandet den 1/9, ville ellers elske at få 20 minutters solo skønhedsrådgivning. Håber der kommer masser af opbakning omkring dette flotte tiltag. Held og lykke med arrangementet men særlig også i privatlivet. Mange kærlig tanker herfra

 2. Linda M Pedersen skriver:

  R virkelig ked af, at læse. Selv mistet min bror til Cancer.
  Flot du informerer samt melder dig, som deltager i Den gode sag/Event, som fortjener opmærksomhed. Desværre kan jeg ikke deltage…
  Held og Lykke med projekt samt de Bedste ønsker for din mor…
  De Kærligste tanker samt Mange Store Knuzz

  • Jo's skriver:

   Tak for det du skriver her og det du har skrevet på bloggens facebook. Det er en utaknemmelig sygdom som mange af os desværre har haft alt for tæt inde på livet. Ked af at høre med din bror. Stor KH fra jo

 3. Mette S skriver:

  Det er et smukt overskud, du viser her.
  Look good feel better er fantastisk ♡ intet mindre. Var selv på det, da jeg for 10 år siden var syg. Det var sådan en skøn dag.
  Tak fordi du støtter og skaber opmærksomhed omkring det ♡

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak Mette og dejligt du havde en god oplevelse. Jeg fornemmer det virkelig giver kvinder en hel masse at få lov til at komme med på sådan et kursus. Krydser fingre for vi får samlet en masse penge sammen til dem : )))

 4. Anne Rechnagel skriver:

  Det gør mig ondt at høre om din far.
  Jeg forestiller mig, at det må være næsten identitetsrystende at miste en forælder.
  De bedste tanker til dig.

 5. Birgitte B skriver:

  Kondolerer Jo. Det er trist med kræft. Jeg håber I får samlet en masse penge ind og at vi snart får knækket koden til noget, der kan kurere kræft. Kh. Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.