NU FÅR JEG ENDELIG MULIGHEDEN FOR AT MØDE DIG..

penslerSom jeg skrev i foregående indlæg har jeg meldt mig som skønhedsekspert 1. september i Magasin på Kgs Nytorv fra kl 10 – 16 for at rejse penge til organisationen “Look Good Feel Better” sammen med 12 andre skønhedseksperter. Vi rejser penge til at støtte kræftramte kvinder.

Så kunne du tænke dig en “one on one” makeup konsultation sammen med mig kan du stadig nå at få en tid. (Eller hos en af de andre dygtige skønhedseksperter). Jeg deler ud af mine 17 års erfaring som makeup artist og giver dig personlig skræddersyet tips til din makeup. Så har du svært ved at finde den rigtige foundation, lave en hurtig hverdagsmakeup eller er I tvivl om hvilke farver du skal vælge, så guider jeg. Og det er med garanti at jeg også gerne svinger mine pensler til en mini makeover. Lover dig en masse ny inspiration til makeuppen og så får du selvfølgelig ikke lov til at gå tomhændet herfra.. for du skal nemlig også have en lækker goodiebag med fra Max Factor. (Og kom gerne uden alt for meget makeup).

Det er forsat klokkeslæt ledige: 10.00 + 10.20 + 10.40 + 11.20 + 12.20 + 12.40 + 13.20 + 13.40 + 14.00 + 14.40 + 15.00.

Hvis du er i tvivl om hvordan du får fingrene i en billet, så klikker du ind HER på Magasins billetsystem vælger tidspunkt og dernæst scroller ned og finder Johanne Danshøj/Jo’Makeup Blog x Max Factor i højre spalte. Billetterne koster 295 kr. og alle indtægter går direkte til Look Good Feel Better.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

9 svar til NU FÅR JEG ENDELIG MULIGHEDEN FOR AT MØDE DIG..

 1. Anne skriver:

  Det er bare SÅ ærgerligt, at det kun foregår i København…

 2. Anne skriver:

  Jeg kan ikke se dit navn nogen steder?

 3. Anne R skriver:

  Jeg fandt dig!
  Og har tilmeldt mig! Det er meget grænseoverskridende for mig, men hvis nogen skal give mig fif, så er det dig.
  Jeg har tid 11:20.
  Glæder mig! Men er også dødnervøs.

  • Jo's skriver:

   Du kan ikke være ligeså nervøs som jeg ; ) Jeg glæder mig til at møde dig.. Fedt du har lyst til at støtte op om det gode formål : )))

 4. Sisi skriver:

  Det lyder som et virkelig sejt arrangement, og jeg håber det bliver en fantastisk dag! Surt for mig at det er lagt i dagtimerne på en hverdag!

 5. Birgitte B skriver:

  Jeg har vredet armen om på chefen og fået tidligt fri…
  Så nu har jeg bestilt tid hos dig til kl. 15. Glæder mig 🙂
  Kh. Birgitte

  • Jo's skriver:

   Hvor jeg dog glæder mig til at møde dig.. Og godt du fik vredet den arm om! ; )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *