DET ER JO BARE FOR DUMT!

solJeg har en tilståelse.. har simpelthen sprunget over hvor gærdet er lavest! Mig som altid fortæller hvor vigtig den solcreme er. Og er blevet mindet om det på det groveste i dag.

Jeg har snydt med solcremen… min undskyldninger er der mange af og vejret er en af dem. Men en dag tog den anden og pludselig blev en dag til mange henover sommeren. Jeg undlod solcremen.. mange dage! Og nu har jeg en pigment plet så stor som en tekop! Det er nok også lige overdrevet, men har i hvertfald fået en plamage i min højre side af panden. Det er jo så dumt… det er jo ligesom at børste tænder jeg ved det godt. Men så kan jeg lære det i anno 2016!

Husk at passe på din hud.. måske med en af disse 5:

Vita Liberata Dry Oil SPF 30 259kr – A-Derma Protect creme SPF 50 129,50kr – Shiseido Sun SPF 50+ Lotion Sensitive Face and Body 300kr – Avène Sun Réflexe SPF 50+ 89,50 kr – Sisley Super Soin Solaire SPF 50+ 1110kr

Dette indlæg blev udgivet i A-Derma, Avéne, PRODUCTS/SKINCARE, Shiseido, Sisley, Vita Liberata. Bogmærk permalinket.

2 svar til DET ER JO BARE FOR DUMT!

  1. Camilla skriver:

    Og hvad har du så af gode råd til at komme af med de dumme pigmentpletter – jeg har også en i panden, som kommer frem hver sommer.

    • Jo's skriver:

      I hvert fald masser af solcreme først og fremmest: ) Men hvis du opholder dig i solen selvom du er godt dækket ind, så er der meget større chance for at det kommer igen og igen. Men A-vitamin og frugtsyre kan i hvert fald minske det : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.