VIDEOGUIDE: SÅDAN LAVER DU EN NATURLIG MAKEUP

FullSizeRender 8-2Naturlig makeup for mig skal ikke være makeuppet.. tværtimod det skal ikke være tydeligt, men derimod en fremhævelse af ens hud, øjne, læber og kinder. Jeg videoguider til hvordan jeg laver sådan et look med ovenstående produkter fra: Sisley Paris, Gosh Copenhagen, Nilens Jord, Aveda, Sandstone, Isadora og Smashbox.

En lidt lang video, men heldigvis behøver du ikke hænge i fra start til slut. Håber den kan inspirere lidt til dine makeup rutiner.

FullSizeRender 4-2

Dette indlæg blev udgivet i Aveda, BEAUTY TIPS, Gosh Copenhagen, Rodial, Sisley, Smashbox, VIDEO GUIDE, Videoguide. Bogmærk permalinket.

24 svar til VIDEOGUIDE: SÅDAN LAVER DU EN NATURLIG MAKEUP

 1. Helle Rick skriver:

  Tak for en meget fin og uddybende video. Flot resultat og meget lærerig video.
  God weekend

 2. Jette skriver:

  Elsker dine videoer. Denne her er en super, duber brugbar Og jeg er blevet MEGET klogere. Når man er nået lidt op i alderen (57 år) kan det være svært at finde de rigtige farver og metoder. Glæder mig til at kopiere din video og se om jeg ikke kan komme til at se frisk ud uden alt for meget make up. Tusind tak😊 Og så ser du iøvrigt meget smuk ud😉 Den makeup klær dig.

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak for det. Makeup bliver svære og svære med alderen synes jeg. Jeg bliver 40 år om nogle måneder og synes min makeup har ændret sig ret meget de sidste 10 år. Og oplever med alder, også i mit arbejde at “less is more” fungere bedst. Det glæder mig du er blevet inspireret. Kh Jo

 3. Anne - Sofie A skriver:

  Dejligt du er tilbage og tak for din super brugbare video.

 4. Gitte skriver:

  Sikken er god og brugbar video 😊👍 Er fan af dine videoer 😄
  Har kigget lidt rundt på nettet, men synes ikke jeg kan finde setting pudderen fra Nilens Jord nogen steder. Er det et nyt produkt, som ikke kan købes endnu? Eller hvor finder jeg den og hvad er dens præcise produktnavn?
  Rigtig god søndag 😊

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak.. det gør mig så glad at nogle af jer læsere rent faktisk kan bruge tipsene: )))

   Det er en helt ny “prime & setting” pudder fra Nilens Jord og den skulle være lige om hjørnet..
   nærmere bestemt september. Hvis du ikke kan vente laver MAC, Gosh, Delilah ofg mange andre disse
   transperante pudre. De er uundværdelige : )))

 5. Line skriver:

  Wauw !! Hvor lækkert at du bruger produkterne på andre måder og hvor flot og let det ser ud. Meget inspirende.
  PS. Jeg ser ingen mørke rander…..

  • Jo's skriver:

   Haha.. mange tak, men tænker også kvaliteten af videoen ikke er helt knivskarp ; )

 6. Anja skriver:

  Åh, dit pandehår er simpelthen så flot! Må man spørge, hvordan du får det klippet? Lige eller skråt?

  KH

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak.. jeg har faktisk lavet en video om det. Prøv at gå en på min you tube kanal og find videoen “Hair inspiration – Bangs” Der er der fuld guide : )))

 7. Pia skriver:

  Dejligt at høre fra dig igen. Jeg leder efter den Sandstone Concealer, kan godt finde den på nettet, men hvilken farve? Har vel sådan ca din hudfarve…

  Super video 👌

 8. LIVING WITH LESS skriver:

  Hvor er det (og du) pænt. Hvad hedder farven på blushen fra Smashbox og har du evt. også navn/farve på den brynblyant du bruger som liner?

  KH Maria

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak Maria.. brynblyant fra Rodial har farven “ash brown” og blushen hedder “Laurel Canyon coral” : )))

 9. Trine skriver:

  Hvad er farven på aveda produktet samt rodial?

  • Jo's skriver:

   Brynblyanten fra Rodial har farven “ash brown” og og lipglossen hedder “rose dusk” : )))

 10. Hanne skriver:

  Jeg er helt ny på din blog og kom herind efter at have læst med hos Beautyspace. Nu har jeg set ovenstående video, og hold op, hvor er du bare dygtig – og pæn! Jeg skal helt sikkert prøve det look af, for jeg synes alt for tit, at jeg ser malet ud, selvom jeg egentlig ikke bruger særlig meget makeup. De produkter, som du bruger i videoen – kan jeg bruge dem, når jeg har problemer med uren hud og akne? Min hud er som sådan pæn nok nu, men jeg får udbrud, hvis jeg bruger tilstoppede produkter. På forhånd tak for svar :-). Mvh. Hanne

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak Hanne.. Nu har jeg jo ikke set din hud, så det kan være svært at svare på. Men som udgangspunkt ville jeg mene at det i hvertfald ikke ville kunne dække dine acne, hvis dette var et ønske. Så ville jeg anbefale at bruge en airbrush. Mest ville jeg dog få undersøgt din muligheder for at få buk med din acne hos en hudlæge. Jeg har selv haft acne og fik hjælp hos en hudlæge. Dejligt du har lyst til at læse med : ))) KH Jo

 11. Ditte skriver:

  Hej Jo – superfin naturlig makeup. Den contour paliette fra isa Dora, er det dem der hedder 03 nude ??
  Mvh
  Ditte

 12. LIVING WITH LESS skriver:

  Hej Johanne,
  Tror du “eyelineren” vil klæde brune øjne? Den er så fin til dig og elsker det naturlige look, men er lidt i tvivl om den går bedst til blå øjne?

  KH Maria

  • Jo's skriver:

   Kære Maria… det tror jeg bestemt du kan.. det er jo en bryn/blyant, så hvis du allerede har en derhjemme kan du jo prøve den. Kan godt lide brynblyant ikke er så mørk hvor jeg synes almindelig øjenblyanter farver alt for meget til et meget naturligt look. Kh fra Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.