HIT MED DEN KATJA!

salve-2

For et par uger siden var jeg ude og style hår til et presseevent, da en Pudderdåse satte sig i min stol få en opgradering på frisuren. Nogle dage forinden var jeg snublet over en ny lancering på Beautyblog.dk aka hos kære Lise Grosman. Havde tænkt at den gad jeg da godt prøve, så imens touperingskammen kørte igennem Pudderdåse Katja’s hår, måtte jeg jo lige hører om det nye produktbarn.

Det endte ud i at Katja gik fra mig og presseevent med stylet hår om en bortadopteret “Alt i en” Salve. Og nu har den næsten smurt sig selv på mine læber hver aften lige siden. Men den er i “all round hudplejeprodukt” katagorien og uden parfume. Egentlig burde den også flytte i mit makeup kit… tænker den vil være handy på job til tørre læber, hæle, knæ og albuer.

Der er tilsat 0,5 procent salicylsyre der let fjerne døde hudceller, samt eksfolierer tør hud. Derudover består salven af E-vitamin, sheasmør, bivoks, vaseline og lanolin.

Læbelækkeri til 95 kr i Matas og Magasin.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, PRODUCTS/SKINCARE, Pudderdåserne.dk. Bogmærk permalinket.

7 svar til HIT MED DEN KATJA!

 1. Nanna skriver:

  Jeg er en stor fan af produkterne fra Pudderdåserne og kunne også finde på at købe dette produkt. Jeg synes måske bare det er lidt dyrt, men det er måske heller ikke så mange læbepomader hvor der er så gode ingredienser i. Må prøve 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er bare rigtig gode produkter : ) I forhold til tuben er 30 ml, så synes jeg prisen er meget godt i overenstemmelse produktet. Og den er drøj i brug ; )))

 2. Karin VS skriver:

  Den er jeg også så glad for. Har ikke kunnet finde en rigtig go en siden den fra apoteket, Decubal, ikke havde salicylsyre i mere. Tusind tak til damerne 🌹👍🏼🎉👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

 3. Jo's skriver:

  Det virker jo virkelig godt med salicylsyren. Og så har du måske fået en ny favorit?! : )))

 4. Birgitte B skriver:

  Jeg har hørt flere tale godt om den. Men undrer mig lidt, for hvad er forskellen mellem den og Eight Hour Creme (bortset fra prisen)? Kh. Birgitte

  • Jo's skriver:

   Udover konsistensen er usammenlignelig… Eighthour er klistret, salven gør bare læberne fløjsbløde (no kidding). Salven er uparfumeret og den klassiske EH er med æsteriske olier. Salven indeholder også 5 % panthenol som har en reparerende effekt på huden. Selvom de måske minder om hinanden, så er det langt fra ens. Kan kun varmtanbefale den : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *