PARFUME A LA COGNAC STYLE

14483723_10154577041343988_371212812_n

Jeg er helt sikkert ikke den eneste der elsker duftene fra danske parfumeur Zarko Parlov. Det er nu blevet til 7 molekyledufte siden 2013 og nu lander der 3 helt ny dufte i sera klassen, som også er deres første af slagsen.

Base kompositionen i de tre dufte er alle modnet på franske egetræsfade, som er medium ristet ligesom vin. Herefter tilføres top- og hjertenoter. Koncentrationen af parfumen er mere end 50 %.

Alle 3 dufte er helt i klasse for sig og til den kræsne parfumeelsker. Dette er for mig ligesom at tage min yndlings røde læbestift på. En slags signatur.

Supercharged Molécule – Den klassiske Molécule 234.38  i en udgave med mere dybdepga modningsprocessen på de franske egetræsfade.

Buddha Wood – Buddha træ, australsk sandeltræ, cashmere træ og musk

Oud Couture – Topnoter af mandarin, Neroli, bergamot. Hjertenoter af kardemomme, sort peber og vanilie. Base af oud, sandeltræ, rosentræ og vetiver.

Gør dig selv den tjeneste at smutte forbi din parfumepusher fra d. 17 oktober og prøv dem! 800 kr for 30 ml og vigtig detalje er at de er begrænset og sælges kun i Danmark.

Dette indlæg blev udgivet i Parfume, Parfumer, Zarko, Zarkoparfume. Bogmærk permalinket.

2 svar til PARFUME A LA COGNAC STYLE

  1. Mie skriver:

    Hej Jo, tak for en god blog. Undskyld jeg er en party buster denne gang, men burde dette indlæg ikke være markeret som reklame?

    • Jo's skriver:

      Hej Mie… hvis dette var reklame ville det fremgår af indlægget tydeligt og så ville jeg have modtaget penge og/eller indgået en aftale med firmaet om at skrive indlægget. Dette er ikke tilfældet her, hvis du skulle være i tvivl. Du kan ca finde 5-10 sponseret indlæg, konkurrencer og videoer på bloggen i det næsten 6 år jeg har haft bloggen. Dejligt du læser med. God aften🌛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *