BLÅ, GRØN ELLER BRUN?

airioptix
Jeg er jo ikke ligefrem typen der skejer for meget ud når det kommer til makeup, hår og tøj. Men for noget tid siden var jeg booket som makeupartist til et event hvor man bl.a. kunne prøve farvet kontaktlinser og det skulle jeg i hvertfald også prøve.

Jeg har brugt dem nogle gange og dem jeg synes forandrede mig mest og som gjorde min veninde slet ikke kunne se mig i øjnene var de brune linser. Egentlig kan jeg selv ret godt lide de brune på den der lidt eksotiske måde, men de grønne er virkelig også pæne.

attachment-100-2Farvet kontaktlinser er mere udbredt i udlandet end herhjemme, men forstå egentlig ikke hvorfor. For det er jo faktisk en ret fin lille forandring det giver. Især også hvis man har givet op på de farvede øjenskygger.

Air Optix Colors fås med og uden styrke. Koster ca. 250 kr. Og fås i ni naturlige og mindre naturlige nuancer.

Hvad siger du… er det ikke meget cool og naturligt?

Dette indlæg blev udgivet i Air Optix Colors, BEAUTY TIPS, EXTRA. Bogmærk permalinket.

5 svar til BLÅ, GRØN ELLER BRUN?

 1. rijaH skriver:

  Vildt sært at se dig med en anden øjenfarve 😀 De blå er flottest til dig i hvert fald 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er ret vildt så meget det faktisk ændrer… blå er jo også min egen farve😜

 2. Anne R skriver:

  De blå og grønne er vildt flotte til dig!
  Jeg kunne godt finde på den slags, tror jeg.

 3. Bookworm skriver:

  Hvor er det sejt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.