BEDRE UDREDNING FÅR MAN IKKE…

14518297_10154577041663988_1687085002_nEn af slagsen er allerede slidt i bund og en ny taget i brug. Og jeg har skrevet om den før! Men er stadig klart en vinder i min bedst i test over børster, hvis du spørger en langhåret halvkrøllet hårstylist som jeg. Her kan selv de dyreste i kategorien godt pakke børsterne sammen, for i min optik er der ingen der slår M. Cosmetics Wood Paddle Brush med ægte vildsvinehår og FSC certificeret bøgetræ.

Jeg ved godt det er en gentagelse, men når noget er godt, må det gerne gentages og måske der er kommet nye læsere til som endnu ikke har fået tippet.

En ting der aldrig vinder for mig ved en børste er hvis den river mig i hovedbunden, da jeg har sart hovedbund. Jeg skal have knopper på enderne. Og hvis en børste er for hård, så den nærmest river i håret  og stopper halvvejs i udredningen i en knude. Netop frem for bare rede håret let igennem og det gør børsten altså her. Den reder håret let uden at jeg skal slide og rive igennem håret. To ting ved Wood paddle børsten som netop gør den er min favorit.

Prisen er yderst fin til 189 kr hos Matas online, selvom jeg også. Kan varmt anbefales til både børne hår og voksen hår.

Tip: Når jeg har vasket hår og håndklædetørret efterfølgende bruger jeg et hårprodukt der blødgøre håret, så det bliver lettere at rede ud. Det kan feks være en Leave In Conditioner, hårserum eller hårolie (kun i længderne hvis der silicone og/eller parfume i). Jo lettere håret er at rede ud, dets mindre slider det og knækker håret. Pas godt på det hår du har.

Tip 2: Jeg reder kun mit hår når jeg har vasket det og hver aften inden jeg går i seng. Der reder jeg hele håret igennem, snoer det i en knold og sætter ovenpå hovedet med en elastik. Næste morgen krøller mit hår fint og jeg behøver ikke at rede det.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, HAIR, hairgadgets, M Cosmetics, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

6 svar til BEDRE UDREDNING FÅR MAN IKKE…

 1. Helle S. skriver:

  Hej Johanne

  Jeg bruger en detangler børste fra HH Simonsen, synes du denne er bedre for håret? Jeg har også længere hår, og er glad for den jeg bruger nu, men hvis den anden er bedre, vil jeg da overveje at bruge den i stedet for.

  Jeg ved godt det er en smagssag, men dine tips plejer at være så gode!

  Hilsner Helle S.

  • Jo's skriver:

   Kære Helle, Jeg kender slet ikke børsten fra HH Simonsen, så svært at sige om jeg ville mene den er bedre. Jeg synes bare denne her er den bedste jeg har prøvet indtil videre. Og hvis du på et tidspunkt prøver denne her, vil du så ikke skrive til mig hvad du synes? Kh jo😊

   • Helle S. skriver:

    Hej Jo 🙂

    Jeg var så heldig at få børsten i julegave af en af mine sønner. Nu har jeg brugt den siden, og hvor er den bare god!

    Jeg har længere, halvkrøllet/mange fald i håret, og selv med vådt hår hiver den ikke i håret, jeg er virkelig glad for den.

    • Jo's skriver:

     Det er bare en virkelig god børste (den bedste😊) og så er det bare ikke lyv😉 og dejligt du er glad for den…. Kh fra jo

 2. Eva skriver:

  Hej Johanne, jeg har fået et hårfif jeg er ved at dåne over. Det går ud på at når jeg har vasket hår så skyller jeg håret i en stor kop vand med to spk æblecidereddike i og lader det sidde 3 min inden jeg skyller det yd. Jeg får det fineste blødeste hår, formentlig fordi det fjerner noget af alt det kalk der er i vandet. Har du erfaring med dette trick? og ved du om det kan lave ballade på længere sigt?
  De bedste hilsner Eva

  • Jo's skriver:

   Kære Eva, tusinde tak for tip… det kender jeg ikke. Men min mor skyllede nogle gange sit hår i eddike da jeg var barn, da det skulle få håret til at skinne. Tror ikke det kan skade selve håret medmindre det på sigt har en udtørrende effekt. Så der må jeg være der svar skyldig, men lyder som et tip jeg gerne vil prøve😃 Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.