DE HER ER DE SEJE AF DE SEJE KVINDER!

attachment-1-2Det er ikke så tit jeg selv får tid til at læse blogs, men når jeg bruger tid på at læse andres blogs så er det fordi giver mig noget jeg synes jeg kan bruge.. det er lige fra beauty til alternative og mere spirituelle blogs. Men dem jeg følger er virkelig seje kvinder og iværksættere, der rent faktisk har substans og noget ægte at byde på. Nogle af dem har jeg fulgt længe, nogle ikke så længe. De fleste kender jeg blog- og arbejdsmæssigt. Nogle af dem holder jeg utroligt meget af. Men fælles er alle på hver deres måde inspirerer mig.

Beautystuff.

I beauty katagorien hersker der ingen tvivl om hvem jeg læser med hos. Der er jo kommet et boom af skønhedsblogs og youtubeskønhedsbloggere de sidste par år. De er sikkert alle lige så gode vil nogen mene, men netop disse damer ligger inde med en enorm viden om skønhed som når de færreste til sokkeholderne. Jeg får reelt valuta i form af viden og inspiration for min tid brugt på deres blogs. Og derfor læser jeg med hos netop dem.

Beautyblog.dk af Lise Grosmann. Bare klog om det hun skriver om og hendes ord er lige så kærlige som hun selv er i virkeligheden. Her handler det om holistisk skønhed og Lise her har en kæmpe viden om det hun skriver om. Hun har bl.a. udgivet 4 bøger, udannet kosmetolog, samt journalist og har skrevet ord om skønhed fra før du sikkert blev født. Og  det er ment så positivt for det er en stor viden hun har indlagret en del år efterhånden. Og man skal slet ikke tage fejl for hun er helt med på beatet og opdateret før de fleste. Hun er det dygtigste, fineste og mest ydmyge, samt beskedne menneske jeg nogensinde har stødt på i blogland og i min tid som blogger. Hendes Instagram emmer af natur fra hendes smukke omgivelser med mix af beautystuff. Hun er at finde under hendes navn @lisegrosmann på Instagram.

Beautyspace.dk af Anette Kristine Poulsen fordi hendes leg med ord er sjovt og inspirerende at læse, hun har fingeren på pulsen med beauty nyt over hele verdenen. Og hun ligesom Lise ved hvad hun taler om. Anette har udgivet 2 “must have” bøger om hud og hudpleje. Udover det er Anette et af de mest hjertevarme og givende mennesker jeg er stødt på i blogland og på mange måder været en mentor for mig. Jeg stornyder hendes selskab når vi mødes de tidlige morgener med makeup og hår inden hun skal på Go’ Morgen Tv som skønhedsekspert. Hun er knivskarp og så kan hun holde foredrag om skønhed som ingen anden. Hendes billeder på Instagram der får mig til ønske at jeg gik en dag i hendes sko på en af hendes mange rejser rundt om i (skønheds) verdenen. (Selvom jeg jo faktisk har været så heldig at være med hende på en L.A tur for et par år siden). @beautyspace

Ind imellem ryger jeg også forbi Pudderdåserne.dk fordi er jeg i tvivl om et produkt er dåsernes blog suveræn til at få et uddybbende syn på produktet. Synes deres blog er enorm god at slå noget op på. Og så ved Jeg PudderKatja ved hvad hun taler om. Iøvrigt så er Pudderkatja’s egne opdateringer på Facebook og Instagram dybt underholdende… så hvis du ikke allerede følger.. så go follow. @pudderkatja

Spirituallaer og meget kloge damer.

Lidt spirituel må jeg sige at være blevet med årene og der er mange ting jeg ikke kan forklare. Det behøver jeg heller ikke altid. Det spirituelle giver mig bare noget mening og er en guide for mig. Og det hjælper mig virkelig meget i svære perioder i livet. Lige nu er min vej lidt ujævn og det er bl.a. fra disse kvinder jeg får nogle kærlige indspark der giver mening for mig og der hjælper i min hverdag. Kloge ord, positiv energi, kærlige reminders om at være i nuet og elske sig selv.

Soahealing.com mødte jeg for nogle år tilbage på et fotoshoot. Syntes så godt om hendes måde at være på og da hun senere blev uddannet healer var jeg ikke i tvivl om det var hendes energi jeg søgte, da jeg på det tidspunkt i mit liv med skilsmisse. Desværre er hun snart på barsel, så må vente lidt med at starte op i et nyt forløb hos hende indtil hun er tilbage. Hun giver de skønneste kærlige indspark på Facebook og Instagram. Og på mandagsblog.soahealing.com – Hun findes under @diane.soa.

Rebekkahleve.dk er en gammel kollega helt tilbage fra starten da jeg var makeup assistent. Udover at må have verdens aller mest positive energi, god humor og skøn udstråling, så ved Rebekkah en del om feng shui… og om at få ryddet op og ud i sit liv. Det er feks hendes skyld at f.eks. mine potteplanter nu bor i en klump fremfor at være spredt udover hele stuen. Og min store stak godt blandet papirer nu er arkiveret og lagt på plads. Hun giver virkelig mange positive indspark og er en rigtig glimmer pige. Find hende også på Instagram @rebekkehleve.

Soulcraftsisters.som Er forholdsvis nyt og det er to søstre som tilbyder bl.a. tarot læsning og healing og så meget andet. Men jeg er ret glad for deres Instagram, som deler nogle af de små ting i hverdagen som man måske glemmer. Iøvrigt kender jeg den ene af søstrene Shelley igennem mit arbejde og er en virkelig kær og dygtig kollega. Hun har givet mig så mange spændende inputs og anderledes måder at anskue ting på. @soulcraftsisters på IG.

Så er der Mettesunivers.dk, som er mit ny selvkærligheds fix, for Mette rammer spot på enmer jeg selv tænker meget over. Og kan godt forstår hvorfor hun er blevet så populær. Hun inspirerer i den grad mig som menneske og mit syn på mig selv. Mette Holm er b.l.a. psykolog og forfatter. Jeg har tilmeldt mig hendes nyhedsbreve der rammer plet hver dag med forskellige emner der giver stof til eftertanke. Har anbefalet den til veninderne. Stof til eftertanke til alle.

Udover dem vil jeg gerne smide et par andre damer oveni som også er virkelig seje og værd at klikke forbi. Elektronista.dk –  Sofiasommer.dk – Kristinatrolle.dk

(der er ligger link til de fleste af nævnte kvinder på min egen Instagram @josmakeupblog, hvis du gerne vil følge nogle af dem eller alle).

Hvem ville du give dine varmeste anbefalinger? Del så gerne i kommentarfeltet❤️

Dette indlæg blev udgivet i GUEST BLOGGERS. Bogmærk permalinket.

9 svar til DE HER ER DE SEJE AF DE SEJE KVINDER!

 1. HeLene skriver:

  Ej, dejlig inspirerende gennemgang! Tak! Jeg følger mange af dem også, men fik også tip til nye bekendtskaber!

 2. Weeeeee altså, 1000 1000 tak for SÅ pæne ord. Åh, hvor er jeg glad. TAK!

  Stor hilsen Anette

 3. Lise skriver:

  Kæreste Jo, jeg er stum og det er ikke lyv, når jeg nu skriver, at mit hjerte svulmer af glæde over, at der i denne grumme og somme tider hadske konkurrenceverden findes så hjertegode og dejlige mennesker som dig.
  Og er jeg taknemlig over dine ord, ydmyg til det rødmende (det er sandt)? Ja, det er jeg! Det har ind imellem været knoklehårdt, fordi der i mediebranchen er så lidt respekt for skønhedsstof. Jeg håber, jeg har trampet stien for jer, der nu skal skrive videre. Det er derfor, jeg altid klapper Anette på skulderen, hun har løftet vores stof til noget seriøst på TV og i Børsen. Det er så dejligt at opleve.
  Og du er allermest dejlig at opleve, så uegennyttig, så generøs, så hjælpsom – tak kære Jo, jeg håber, vi ses snart, for jeg er nødt til at kramme dig <3

  • Jo's skriver:

   Kære Lise, kan jo kun sige “i lige måde”. Og sikke heldigt for os der finde kvinder med kaliber som jer to (Anette og Du). Og kære Lise du kan godt regne med et kram retur når vi ses næste gang♡ Kh Jo

 4. Heidi kjeldgaard skriver:

  Altså jeg følger dig trofast, Johanne! Jeg følger de samme beauty blogs som dig. Dog er jeg fuldstændig vild med @ibbyheart også .
  Fuldstændig nede på jorden er hun, tipper om masser af brands og samtidig slås hun selv med alvorlig sygdom, som hun tør sætte ord på. Hun er fandme SÅ sej!!

  Derudover følger jeg @twinpeaks,hvor Mette Marie Lei Lange er en fantstisk skribent. Hun kan noget med ord.!!
  @omannebredahl er også en skøn kvinde som kan tryklebinde mig med ord. Hendes små historierne om både barndommen og de små solsorte i haven tryllebinder mig. Hun har også udgivet en bog. Hun er total sej.

  Så er der @canabuttenschon . Sej jordemoder hernede fra Als området. Humoristisk og komplet selvironisk. Hun er så skøn.

  @miriamsblok er altså et besøg værd. Hun har den fedest humor.

  Jeg læser mange flere…
  Men lige dem her er mine absolutte yndlings

  • Jo's skriver:

   Kære Heidi, tusinde tak for deleren…det er jeg SÅ glad og taknemmelig for at du har lyst til❤️ Det kunne tyde på at du er glad for humoren når du læser blogs. Følger selv Miriam på IG ; )

   Kan ikke finde hende omannebredahl… er det hende der hedder annebredahl.dk?

   Kh Jo

   • Heidi kjeldgaard skriver:

    Hej igen.
    Jo det er Anne Bredahl , undskyld. Hun har bare ændret navnet inde i bloggen men ikke selve domænenavn navnet.

    Hilsen Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.