HAV EN GOD HÅR DAG

15151431_10154756018773988_1500893514_nMåske du også mangler tips til gode hårprodukter… Jeg synes der kan være langt imellem de virkelig gode hårstyling produkter og når jeg netop skal style mit hår skal produktet have den effekt det lover. Det sidste stykke tid har jeg testet lidt forskellige produkter til mit hår og der er tre der får lov til at ramme mit hår hver dag.

Her er 3 favoritter jeg bruger dagligt:

 1. Sebastian – Sublimate. Et finish cremeprodukt der reducere frizz, og giver ultra let hold til håret. Især godt når håret krøller og har struktur. Jeg bruger ganske lidt og fordeler i tørt hår. Ca. 259 kr.
 2. Wella Oil Reflections – LIGHT (Luminous Reflective Oil). En let og meget glansfuld hårolie. Egentlig beregnet til fint og tyndt hår, men den er nu også perfekt i mit hår der er en mellemting mellem fint og tykt hår. Håret skinner virkelig efter brug og synes mit lidt rødlige skær efter i sommers bliver fremhævet. Blander den med Sublimate fra Sebastian og fordeler i det tørre hår. Ca. 225 kr.
 3. Sachajuan – Ocean Mist. Et forholdsvis nyt mærke i Danmark, men kun fra den anden siden af sundet. Svenskerne kan noget med hårprodukter. Dem af jer der har læst med noget tid ved jeg altid sover med en knold ovenpå hovedet (kan ikke sove på mit meget lange hår). Så efter jeg har redt mit hår igennem om aftenen sprøjter jeg det ganske let med Ocean Mist og ruller op på hovedet og så har jeg pæneste krøller dagen efter. (Slutter af om morgenen med at bruge de to andre ovenstående produkter i håret som en finish på krøllerne)  Ca. 150 kr.
Dette indlæg blev udgivet i HAIR, hair products, hairstyling, Sachajuan, System Proffessional, Wella. Bogmærk permalinket.

8 svar til HAV EN GOD HÅR DAG

 1. Birgitte B skriver:

  Jeg er voldsomt udfordret på at finde gode stylingprodukter. Fordi jeg har fint kort hår og jeg ikke bruger hårtørrer. Kh. Birgitte

 2. Anne R skriver:

  Dejligt, du er tilbage!

 3. HeLene skriver:

  Gode tip, mit hår elskede potion 9 dengang, husker du den? Senere stoppede jeg fordi den havde silikone i sig, men nu om dage bruger jeg med vandopløløselige silikoner (ofte dem med PEG foran). Så jeg må ud og kikke på den første du nævner. Dejlig med et indlæg igen! Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.