3 FAVORITTER FRA YSL MAKEUP ARTIST

15239139_10154761707603988_618521265_n Når en af YSL’s dygtige makeup artister er et smut forbi København så er det bare med at være klar med spørgsmål og få suget lidt inspiration til sig. Det er i hvertfald en af de måder jeg selv lader mig inspirere på i mit arbejde… Kollegaers tips og tricks.

Jeg lod mig sætte i stolen til en hurtig brush up i YSL standen i Magasin hos deres Nationale makeup artist Marina Anderson i Danmark. Det er sjældent jeg lader anden makeuppe mig og da Marina, lagde en let contour for at fremhæve mine kindben var jeg ved at falde ned af stolen! Jeg er jo slet ikke nogen contour-pige, men nå det nu skulle være var det ok og gjorde slet ikke ondt ; )

Jeg spurgte om hendes 3 “must haves” fra YSL:

  1. Touche Eclat- Le Teint. Let dækkende foundation og jeg må sige at den tænker jeg at teste på et tidspunkt. Kunne godt lide den lette naturlige finish og den fine konsistens.
  2. Mascara Volume Effet Faux Cils.. kan ikke huske om jeg har testet denne mascara tidligere, men en favorit fra Marina. (Måske du kender den?)
  3. Rouge Pour Coture. YSL’s ikoniske læbestift. Og er du en læbestift pige som Marina Anderson og jeg, så vil du helt sikkert forelske dig i kvaliteten og farverne. Jeg er helt solgt til den orange/røde nr. 213

En anden ting Marina brugte til at brushe min hud op med var “Top Secrect instant moisture glow”. Et ultra fugtgivende multi produkt med primer effekt og som giver glød og let blur. Og den ønsker jeg mig i julegave.

Marina også sagde at vi skulle holde øje med de enten helt matte læber eller helt glossede læber de kommende sæsoner. Dem er jeg helt med på.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Makeup Artist, PRODUCTS/MAKEUP, YSL. Bogmærk permalinket.

Et svar til 3 FAVORITTER FRA YSL MAKEUP ARTIST

  1. Birgitte B skriver:

    Jeg er blevet vild med deres læbestifter. Har 2 nu, den ene er almindelig, som på billedet. Den anden er den med olieformel. Øj, den er lækker, og helt blød og cremet. Kh. Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.