I GUDER… HAR JEG VÆRET HER SÅ LÆNGE?

November forsvandt i stort arbejdsræs, selvom jeg dog ville have flaget en smule med at jeg nu havde boet i blogland som skønhedsblogger i 6 år. Nu faktisk 6 år og næsten 1 måned. Det er også snart 17 år siden drømmen voksede på makeupskolen i Odense hvor jeg færdiggjorde min første uddannelse som makeup artist. Tiden er fløjet afsted og om små 14 dage kan jeg også tilskrives at være ramt de 40 år. Men jeg glæder mig ikke så meget til de extrarynker og grå hår (ja I skulle bare se min hårtop), men tænker at det bliver i et lidt mere roligt tempo og en masse erfaring på bagen.

Det er sket meget de sidste 6 år siden jeg startede bloggen som en forlængelse af min gamle livstilsblog… Jo’s blog (deraf navnet Josmakeupblog). På de 6 år har jeg nået alt det jeg gerne ville i arbejdsform og meget mere. På det personlige nåede jeg og mine drenges far at gå til hver sit, jeg startede en ny hver dag op som alenemor, men også på et skrøbeligt tidspunkt hvor jeg var ved at opbygge mit netværk op som helt ny stylist og tilbagevendt makeupper og hårstylist. Men det er lykkedes.. alt det jeg ville og jeg nyder det og føler mig stolt hver gang der tikker job ind… Tænk at nogen vil booke mig tænker jeg altid og bliver barnligt glad og taknemmelig. Og det er så tit nu at jeg er fuldtids beskæftiget.

Bloggen har først så mange vidunderlige skønne mennesker med sig, som bakkede mig op fra start i bloggeriet og min på vej med at genetablere mig som makeup artist efter en længere pause. Det er jeg så taknemmelig for. Ikke mindst alle jer som trofast har fulgt med fra start eller koblet på senere.. alle jer der lægger vejen forbi. Jeg har nået så meget, Med i bloggerpanelet for Danish Beauty Awards et par år i træk og seneste nye har  jeg fået mig en lille extra skrivende sidegeschæft i skønhedsmagasinet GoBeauty.dk, som freelance makeupekspert. Jeg er så glad og stolt. Check det ud 😊

Dette år har dog været et særligt hårdt (som I måske har læst tidligere), Men jeg er taknemmelig fordi jeg har min mor, mine drenge og fantastiske veninder der altid passer på mig også selv jeg ikke har så meget overskud altid til at passe på dem. Skønneste kollegaer, (også blogdamerne de er vigtige), sødeste kunder som booker mig igen og igen. Kære mennesker der tror på mig og bakker mig op i job og blogliv. Og generelt er jeg glad for mit liv med mine to drenge og føler jeg udlever min drøm med alt det mit job indebærer og jeg former det hele selv (også med lidt held og stjernedrys tror jeg nogle gange). Har måtte sande de sidste par måneder jeg er en ren “work alholic”! Elsker mit arbejde og det gør mig grundglad at vågne op til noget jeg faktisk virkelig godt gider også i de mindre gode perioder af livet. Det i sig selv er en drivkraft.

I nogle perioder må der dog være lidt stille her, når der så i stedet er fuld gang i det virkelige liv på godt og ondt. Ligesom det er for alle andre mennesker. Men det gør mig evigt glad at I gider læse med… også selvom det måske kun lidt endnu. Bare det at nogle af jer ind mellem checker ind med en kommentar i ny og næ når der lander et indlæg med mellemrum, så er det med stor glæde bag skærmen på sofaen hjemme i Valby. Jeg tænker i hvert fald at hænge ud i blogland lidt endnu… og hvem ved hvad de fyrre bringer med sig. I hvert fald meget mere beauty stuff!

Lad os følges af på Instagram jeg er at finde under @josmakeupblog…hvad med dig?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

15 svar til I GUDER… HAR JEG VÆRET HER SÅ LÆNGE?

 1. Heidi kjeldgaard skriver:

  Stort tillykke med din kommende fødselsdag, og jeg kan berolige dig med, det er skønt at blive 40,det gør ikke ondt og de fine rynker og det begyndende grånende hår vidner blot om et levet liv… og det er jo det vi skal – leve livet. Jeg har fulgt dig længe både her og på Instagram og jeg under dig om nogen , alt det positive – din hårde arbejdsindsats har bragt med sig.

  Jeg ønsker dig alt det bedste fremover både på arbejds men også på din hjemmefront. Jeg nyder at se billeder fra dit liv på arbejde men også de mere private – af dine dejlige drenge.

  Jeg nyder dine blog indlæg og sluger alt hvad du skriver om beauty. Forsæt endelig med det.

  Jeg ønsker dig og dine drenge en rigtig glædelig jul samt et sundt og lykkebringende nytår.

  Mange hilsner

  Heidi

  • Jo's skriver:

   Aller kæreste Heidi… sådan en kommentar gør mig så glad! Tusinde mange gange tak. Og så meget i lige meget måde… til dig og dine❤️✨

 2. Kære dig,
  Stort tillykke med det hele! Det har været spændende at følge med på siden, og der findes mange ting på min hylde, som er “anbefalet af Jo”!
  Jeg tænker på dine tips dagligt, og de billeder som jeg fik taget for efterhånden mange år siden sammen med jer, er stadig dem jeg er gladest for!
  Jeg glæder mig til at følge med ind i 40’erne 😜
  Kram

  • Jo's skriver:

   Men Maria du har jo nærmest været med fra start.. de billeder var bare så flotte af dig, så det kan jeg sagtens forstå. Dejligt at jeg har kunne inspirere dig.. det gør mig SÅ glad🙏👻❤️

   • Du har altid fremstået meget troværdig og kompetent, så hvis jeg ever står i en situation, hvor jeg har brug for en som dig igen, vil du være den første jeg kontakter!!! 🙂
    Tak for dig!

 3. Birgitte skriver:

  Jeg forstår godt, at der er mange der booker dig. Du er så sød og professionel og dygtig. Jeg har brugt SÅ mange fif fra dig over årene – og fra den dag i Magasin og har været glad for alle.
  Og det er så hyggeligt at se dig og drengene på IG. Man kan virkelig fornemme at I er et godt sted lige nu 🙂
  Kram herfra
  Birgitte

  • Jo's skriver:

   Du er sød Birgitte…så taknemmelig for at du kom forbi Magasin til Beauty Expert day og støttede det gode formål og så hyggeligt at møde dig IRL.. og dejligt du kan bruge tipsene. Også hyggeligt at følge dig på IG✨❤️✨

 4. Anne R skriver:

  Kære Jo.
  Jeg tager hatten af for alle selvstændige, det må være nervepirrende til tider (og dejligt, selvfølgelig).
  Dette år må virkelig have været rystende og hjerteskærende, vi kan vist alle sætte os ind i det.
  Forhåbentlig bliver 2017 lidt lysere.
  Jeg er så glad for at have fundet din blog, for her er der gode brugbare tricks til os almindelige ikke-modeller. Og så er her NUL facade, og det elsker jeg simpelthen.
  Min fornemmelse har hele tiden været, at du var sød og rar, og det fik jeg i den grad bekræftet, da jeg mødte dig i Magasin.

  Alt det bedste til dig og dine drenge!
  Venlig hilsen Anne.

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak Anne.. jeg er sikker på 2017 bliver rigtig godt. Jeg glæder mig i hvertfald😀 Ligesom Birgitte, så er jeg også så taknemmelig fordi du kom og støttede op omkring indsamlingen. Dejligt du følger med😍💞✨

 5. Sidsel skriver:

  Tillykke med det hele! 🙂
  Jeg elsker at følge med, både på grund af hvor dygtig og inspirerende du er, og fordi du bare virker så sød og behagelig 🙂

  • Jo's skriver:

   Kære Sidsel.. mange tusinde tak for det… så glad for du har lyst til at følge med 💞😀⭐️

 6. HeLene skriver:

  Jeg nikker bare genkendende til de andre kommentarer, de siger det så godt. Er glad at jeg fandt vej til dig, via andre blogs tror jeg det var. Det er en skøn stemning på bloggen og er også glad for at følge dig på instagram.
  Tillykke med de 40, det bliver bare bedre, altså det er en kliche at sige, men det er sandt!
  Glædelig jul til dig og drengene!

 7. Jo's skriver:

  Jeg er så glad for du følger med både her og der🙏😍 Følger jeg egentlig dig?🤓 Jeg er egentlig også cool med at blive 40.. fornemmer det bliver det fede årti😜❤️ KH jo

 8. Baysens skriver:

  Stort tillykke med det hele! Det er så sejt og så fortjent!
  Vi følges vist allerede, men ellers kan du finde mig som @baysens 😉

 9. Malle skriver:

  HVAD?? Jeg troede du var 29!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.