2017 SÅ KOM DOG BARE AN!

Godt Nytår! Selvom det jo er ved at være et par dage siden, men har holdt så dejlig lang juleferie og er så småt på vej op i gear igen. Jeg har absolut intet lavet (det betyder spist og set HBO), holdt sofaen varm, brugt alt for mange næsedråber, Strepsils og Kleenex (i 3 uger!) hvad med dig?

Udover fri og influenza har jeg oveni klaret 3 dages udrens med kun vand og supper, samt kørt total kaffe detox. Så har jeg alligevel spist som jeg er blevet betalt for det. Så nu kan det bare være nok… bukserne strammer, sløvhed er på maksimum og min hud ser ud der efter. Jeg tror så meget at alt godt kommer indefra og er vild med superfood tendensen. Jeg har selv brugt lang tid og tabt mange kilo ved at pleje min krop indefra og det virker for mig… på mit energiniveau, hud, humør og vægten. Så det er der jeg skal arbejde henad igen og et af de steder der er godt at starte er kaffeindtaget. For det har været alt for højt!

Jeg har det fysisk bedre på the end kaffe og det gode er at jeg er røget på the-vognen og the hjælper mig lidt i aftentimerne når sukkertrangen melder sig og Love Superfood Tea er jo lige i rette hjørne når vi taler detox og superfood. De findes i forskellige varianter.. bare tjek dem ud her og find måske ud af hvordan du vil kickstarte dit 2017⭐️

Min strategi for 2017 mindre kaffe, mindre sukker, mindre kød og meget mere af det der gør mig glad. Hvad med dig?

Vil du læse min artikel for Go’ Beauty om strobing.. så klik lige HER.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Slowjuice Cleanse. Bogmærk permalinket.

2 svar til 2017 SÅ KOM DOG BARE AN!

 1. Salli skriver:

  Godt nytår <3
  Jeg tager 5-6 kg på hvert år mellem sep og jan., det er mit travleste kvartal på job, så jeg får ikke rørt mig og får spist alt for meget af det forkerte.
  En uge inde i januar finder jeg min gode gamle Lifesum app frem igen og køber et premium abonnement – den har tidligere hjulpet mig til som dig at tabe mange kg. bare det at skulle taste ind hvad man har spist gør at man helt automatisk tænker lidt mere over det og så er det super smart at den kan scanne stregkoder… man ved jo dybest set godt hvad der skal til, men hvis det ikke skal tage for lang tid, at blive normalvægtig igen (og det orker jeg ikke at det skal) så bliver jeg nød til liiiiige at holde øjnene på bolden en god måneds tid, hænge favorit kjolen uden på skabet og gå lange ture med min bedste veninde <3
  På skønhedsfronten vil jeg blive ved med at bruge min derma roller, for resultaterne er til at tage at føle på og så vil jeg holde øje med hvad du anbefaler på makeup fronten selvom det ind i mellem er en dyr omgang at lade sig inspirerer 😉

 2. Anne R skriver:

  Godt nytår, Jo.
  Mit nytårsforsæt er at læse flere bøger. Det var det også sidste år, og det gik godt:-).
  Og så skal jeg selvfølgelig også lige have styr på mad og motion igen, som alle andre….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.