INTENSIV FUGT-LEVERING FRA ISLAND


Det er ikke tilfældigt at selveste Karl Lagerfeldt i et nummer af franske Vogue udtaler at han har Bioeffect blandt sine favorit produkter. Det er og bliver i hvertfald et af mine absolut favorit hudplejeprodukter… har du først prøvet det forstår du hypen omkring det islandske super brand der bl.a. er kendt for sine intensive fugtgivende egenskaber.

Sortimenten vokser sig langsomt større og sidste år i august blev Bioeffect familien udvidet med en “Eye Mask Treatment”. Og må atter engang stå ved at det bare er produkter der kan noget helt særligt. Det nye produkt består er hydrogel øjenmasker og en koncenteret serumgel af EGF serummet, som intensivt fugt-leverer i stor stil. Bruger dem når jeg stråler af træthed. Prisen tænker du måske er i den høje ende for 585kr, men undvære selv gerne et par sko eller tøj for at fornøje min øjenomgivelser med disse øjenmasker. Resultatet taler altid for sig selv med Bioeffect.

Dette indlæg blev udgivet i Bioeffect, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.