TID TIL HÅR-HALLØJ

Det er ikke kun mit hud der er extra tør om vinteren, også mit hår tørster efter fugt. Ofte og ligesom om sommeren bruger jeg hårkur i stedet for conditioner. I øjeblikket er Orofluido’s mask i brug med bl.a. arganolie. Tynger ikke mit hår men efter det blødt og fugtmættet som jeg bedst kan lide det. Ca. 129 kr i Matas.

Det svenske über cool hårbrand Sachajuan kan jeg anbefale at tjekke ud.. Udover deres lækre design så er indholdet også derefter. Jeg er røget på deres “Thickening Shampoo” som er til fint hår.. og fint hår jeg ikke, men helt tykt har jeg heller ikke. Men ofte bruger jeg volumegivende produkter til mit hår alligevel. Ca. 140 kr hos Matas.

Tip: Vasker du dit hår hver og hver anden dag, så forsøg at springe en hårvask over pr. uge og øg efter et par måneder til at springe endnu en hårvask over om uge. Din hovedbund skal nok vænne sig til det. Jeg vasker selv kun mit hår 1 (en gang imellem 2 gange om ugen) gang om ugen.. det tog tid at vænne min hovedbund til det, men er glad for at spare et par hårvaske om ugen.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, HAIR, hair products, Orofluido, PRODUCTS/HAIR, Sachajuan. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.