MED PÅ EN SNIFFER


Jeg fik et pre-snif på det nyeste medlem af Clean Reserve familien “Citron Fig”… faktisk startede det med en teaser på Clean Reserves egen Instagram profil og nu fik jeg endelig fornøjelsen af også at stikke næsen dybt i den. Og jeg er VILD med den! Minder mig om forår og sommer. Da “Souded Oud” fra Clean Reserve er min mest brugte parfume i 2016 var jeg svært nysgerrig på deres nye duft her herlige noter af citrus, krydderier og træ. Jeg elsker duft af citrus og er faktisk slet ikke til dufte af alt for meget blomsterværk. Men mere de maskuline dufte, som jeg også synes citrus kan være.

Jeg er ikke stærk i Parfumeurs, men Richard Herpin står bag denne duft og har googlet mig frem til at han har lavet dufte for bl.a. Tom Ford og Marc Jacobs. Ingredienserne er selvfølgelig bæredygtige og kendetegner Clean Reserve. Desuden hvis du ikke kender Clean Reserve kan parfumer kombineres med hinanden. Fås i Magasin fra marts 2017… du kan i mellemtiden se alle de andre dufte fra brandet HER kan varmt anbefale af dufte dem alle.

Dette indlæg blev udgivet i Clean Reserve, Parfumer. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.