HVILKE EN VÆLGER DU?

Det er jo en super idé med at lave olier i mini størrelser, så er de også nemmere at have med på farten indenlands eller udenlands., men det er også smart at man har mulighed for at afprøve dem alle… for måske er du ligesom jeg og synes det er svært  at beslutte sig når alle valgmuligheder virker gode.

Organic Almond Oil er god til sart, tør eller irriteret hud på f.eks. kinder, arme eller hovedbund, da olien styrker cellefornyelsen og virker beroligende. Brug olien som serum under din dagcreme, hvis du er særlig tør eller dehydreret, som vippeserum for at styrke vipperne samt som hovedbundskur natten over. Denne olie fungerer også perfekt efter hårfjerning og ligeledes som beroligende after sun.

Organic Apricot Kernel Oil kan bruges til både pleje og rens af huden. Brug olien som serum, hvis huden er moden, særlig sensitiv eller trænger til lidt ekstra fugt og pleje. Eller anvend olien som renseprodukt & make-up fjerner.

Organ Argan Oil plejer og nærer intenst samtidig med at den virker forebyggende mod ældning af huden. Olien er blevet brugt til pleje i århundreder og er suveræn til den daglige forkælelse af huden. Arganolien kan også bruges mod tørre eller slidte hårspidser, da olien trænger ind og genopbygger hårstråene og plejer indefra.

Nutri Balance Body Oil er en fantastisk kropsolie, der trænger hurtigt ind og efterlader huden fugtet og blød. Et udsøgt blend af høj kvalitet og 100% rene olier. Med et højt indhold af A, B , C og E-vitamin, mineraler og essentielle fedtsyrer. Olien kan bruges på både tør, fugtig og våd hud, hvilket betyder at den kan smøres på kroppen efter badet eller i badet, da olien er blandbar med vand. Den er også god at bruge i fodbad.

Xellence 100 % rene og økologisk certificerede olier. Alle olier fås full size, men Try ’n Refill Kit fås med 4 olier i mini med pipette. Ca. 199,-  Find dem her  xellence-skincare.com

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/SKINCARE, Xellence. Bogmærk permalinket.

Et svar til HVILKE EN VÆLGER DU?

 1. Anne R skriver:

  Pt bruger jeg helt almindelig mandelolie som makeupfjerner og ansigtsrens.
  Jeg har en meget fed babyolie til ansigtet, når der virkelig er tørke.
  En lidt lettere arganolie, også til ansigtet.
  Og så luksusvaren; en skøn olie fra Clarins, og den sparer jeg lidt på.

  Jeg elsker olie, og det gør min hud også.
  Næste ønske er en Hybenkerneolie, som jeg læser meget godt om allevegne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.