5 VINTER FAVORITTER “TO GO”

For måske har du det ligesom jeg, at humøret er sådan lidt efter vejret? Jeg er i hvertfald dårlig til kulde, for lidt lys og vinter generelt og det er min hud også. Den bliver tør og sart ganske hurtigt hvis jeg ikke er nøjsom med hudplejen dag og aften. Og det er bare på dette tidspunkt af året begynder jeg at blive en anelse utålmodig efter forår. Kender du det?

Så må forkæle mig selv og har derfor disse 5 med på farten når kulden bider :

  1. Fed og fugtgivende ud af fedte, men giver også huden et meget let perlemorsagtig skær. “Som jeg kan anbefale at du lige tjekker ud hvis du skulle komme forbi den på apoteket.. for det er så fint uden at være for meget) Med SPF 30. Hydrabio Perfecteur fra Bioderma. Ca. 219 kr – se mere HER.
  2. Clean “Ultimate” og en unisex parfume favorit. Frisk som “jeg er lige kommet ud af badet” agtig. Noter af Italiensk Bergamot og Provencalsk Lemon med Lavendel, Jasmin, Hvid Rose og Tuberose og blandet med sensuelle bitre Appelsinblade, blomster og frugter og Musk. Ca. 395 kr for 30 ml f.eks. HER.
  3. “Solar Oil” og ingen nyhed, men den er lige så god som altid og jeg har været konsekvent denne vinter. Og den gør underværker og jeg er vild med mini’en med 3,7 ml for 45 kr HER. Den er med mig hele dagen hvis jeg skulle have 30 sekunder til en hurtig indsmøring.
  4. Mádara “Plum Plum” lip balm og den er lige så lækker som den ser ud. Inderholder jojobaolie, sheasmør og blommeolie. Økologisk, vegansk, parabenefri og glutenfri. (5 kr for 15 ml. HER.
  5. Har du hang til de virkelig gode håndcremer som jeg har, så er denne her værd at lægge hånd til. Avène “Cold Cream” til hænder 50 ml til ca. 74,50 kr HER.
Dette indlæg blev udgivet i Avéne, Bioderma, Clean, CND, Mádara, Parfumer, PRODUCTS/NAILS, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.