VISKELÆDER TIL DIN PORE?!

Min veninde var forbi forleden og hun fortalte at hun var så træt og ked af det over sin tydelige pore i huden. Vi googlede og researchede på forskellige måder at mindske pore på langsigtede og fundet frem til nogle forskellige ingredienser der kan have en virkning. Så nu laver vi et forsøg.. jeg har taget før billeder så vi kan se resultatet over de næste par måneder. Jeg deler selvfølgelig på bloggen hvis resultatet er værd at vise.

Udover det fandt vi også finde en her og nu løsning, som min veninde er blevet svært begejstret for og jeg kan sagtens forstå hende. Synes nemlig selv resultatet er ret godt. (se nederste billeder).

Benefit “The Professional” til ca. 110 kr (7,5 ml) hos Sephora. Dog findes der masser af denne slags produkter der kan give sådan et resultat. Kig bl.a. efter blur cremes og primers.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Benefit, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

3 svar til VISKELÆDER TIL DIN PORE?!

  1. Anne R skriver:

    Den slags produkter kan jeg også godt lide.
    De får lige min hud til at blive lidt pænere og mere ensartet. På gode dage bruger jeg ikke andet!

  2. Henriette skriver:

    Hejsa 🙂 jeg forstår ikke, hvordan disse produkter virker? kan du forklare det? mvh Henriette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.