DET ER HELT OKAY AT SPRINGE OVER HER


Jeg bruger ofte tørshampoo og springer en hårvask over. Ikke nødvendigvis fordi det virkelig trænger til at blive vasket og jeg seriøst ikke har tid.  Men fordi at mit hår faktisk ser ret cool ud med en omgang tørshampoo i mit fedtede hår.. lidt på sådan en “jeg har ikke vasket hår i en uge, men har IKKE fedtet hår”. Lyder skørt ikk?!

Björn Axén har netop lanceret “Dry Shampoo Soft Touch” til dem som ikke er venner med den almindelig tørshampoo som ofte giver sådan lidt “vaskepulver i hår” agtig følelse og ved forkert brug kan efter pulver spor i håret.

Dette produkt er dog lidt anderledes for det efterlader ingen spor i håret eller giver den lidt genstridige følelse af tørshampoo og produkt i håret. ca. 140 kr hos Magasin og Matas.

3 tips til tørshampoo:

  1. Spray tørshampoo ca 20 cm fra hovedbund.
  2. Lad den sidde et par minutter i hår inden du reder i håret.
  3. Eller brug en føntørre efter du har kommet tørshampoo i håret.
Dette indlæg blev udgivet i Björn Axén, HAIR, hair products, hairstyling, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

Et svar til DET ER HELT OKAY AT SPRINGE OVER HER

  1. Mia skriver:

    Jeg vasker kun mit hår ca. hver 4 dag nu – og mit hår er meget sundere og tykkere. Leder altid efter en god tørshampoo 😀

    – Mia // http://www.sortpastel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.