HVORDAN GÅR DET SÅ MED DIG?

Photo credit: Rune Lundø

Hvordan går det så hos dig? Jeg har været stille her på bloggen.. ramt af andre prioriteter og arbejde. Og tak fordi nogle af jer har bemærket det og undret jer💕

Men der er så mange ting der har hobet sig så mange produkter op som jeg bare må dele og inspirerer dig med. Derfor har jeg lavet en masse nye videoer bl.a. som jeg glæder mig til at vise.

Jeg skal også lige tydeliggøre de nye regler for bloggere, så du er med på hvilket aftaler der foregået forinden eller mangel på samme, så du ikke er i tvivl om hvad der ligger bag det du læser her.

Der er jo ingen hemmelighed jeg stort set intet har tjent. Derfor har jeg heller ikke haft råd til at opgradere bloggen med nyt layout rigtig længe, men indholdet er også det vigtigste ikke?! Det er en håndfuld indlæg jeg har fået en skilling for og af dem fremgår teksten “sponseret” i øverst i indlægget. Men dem kommer du nok ikke til at se så mange af… det er stadig ikke derfor jeg blogger. Derfor bliver bloggen også nedprioriteret i travle perioder hvor jeg tjener penge på mit rigtige arbejde. Som også er udvidet som freelance skribent for Go Beauty. Det er jeg så glad for i øvrigt.

Fremadrettet skriver jeg øverst i indlægget “reklame” ved alt jeg poster her, så gør som markedsføringsloven siger eller som mange tolker det, men jeg skriver også hver gang, hvis jeg ikke har indgået en aftale med firma produkter, penge og indlæg eller hvis jeg har.

Jeg får tilsendt pressekit af forskellige årsager.. det er enten som blogger eller som skribent for Go Beauty. Men det kan jeg jo på ingen måde handle ind for hos købmanden, så her vil jeg gerne understrege at jeg ikke er købt og jeg beder ingen om at sende noget til mig. Det gør firmaerne i håb om at jeg vil teste deres produkter og kommer med en anbefaling.

Så tænker du måske er det ikke lækkert at få tilsendt produkt? Måske er det for nogen, men som sagt kan jeg ikke betale husleje med produkter. Og er nu engang alene med to børn. Derfor kan det aldrig opvejes mod den tid jeg har lagt og lægger på denne URL. Produkterne er kun til test og ikke mine personligt, for så skal skattefar også have en del af kagen. Så produkterne ryger videre efter test. Og så er der en anden siden af sagen… det er enormt stressende at vide man hele tiden ved man har noget der venter på at blive testet og man ved også firmaerne driver forretning og ikke sender noget for sjov. Det føler jeg også et ansvar overfor. Så til tider stresser det. Men jeg beder ikke nogen om at sende et pressekit til mig eller invitere mig til pressevent. Men i sidste ende føler jeg bare jeg stadig har et ansvar, selvom det også er mig der bestemmer hvad jeg blogger om.

Håber du stadig har lyst til at læse med ind i mellem når der lander indlæg. Håber du har det dejligt og nyder sommeren trods det ikke alt for spændende vejr. Kan i hvertfald love for jeg har haft overforbrug af selvbrunere. Jeg har holdt ferie i Danmark… på Bornholm. Hvad med dig?🌸

Dette indlæg blev udgivet i PHOTOSESSION, VIDEO GUIDE, Videoguide, WORK. Bogmærk permalinket.

13 svar til HVORDAN GÅR DET SÅ MED DIG?

 1. Charlotte skriver:

  Dejligt at høre fra dig igen. Forstår så udemærket at der er vigtigere ting i livet end en blog. Følger med når du skriver og håber du har det godt også når du ikke skriver.
  Har endnu ferien tilgode 🙂 Elsker iøvrigt Bornholm…..også i regnvejr :))

  • Jo's skriver:

   Tusind tak Charlotte❤️ Jeg tænker bare at ryste lidt indlæg ud af ærmet når tiden er til det ligesom lige nu.. sådan må det være.
   Det var min aller første gang i år på Bornholm og er blevet forelsket.. skal afsted igen til næste sommer… også gerne i regnvejr😅 KH jo

 2. Heidi Kjeldgaard skriver:

  Dejligt med et bette pip fra dig igen . Jeg har fulgt troligt med på Instagram og har set de yderst smukke og skønne billeder fra Bornholm . Vi har været i Ebeltoft og på Mors. Vejret har ikke været det bedste, men det er vist nærmest landsdækkende .

  Kh Heidi

  • Jo's skriver:

   Søde Heidi.. det gør mig glad💕 Tak🙏 Det er nu dejligt at holde ferie i Danmark, men kan mærke sol- og varmekontoen er helt i bund ikk?! Krydser fingre for Indian Summer… har jo lov at håbe😉☀️ Kh Jo

 3. Jette Berg skriver:

  Hvor er det dejligt at høre fra dig igen. Et glad for de ting du har tid til at dele med os men er, og har længe været super glad for dine videoer som jeg har lært rigtig , rigtig meget af. Tak fordi du deler med os😁
  Håber du og dine unger nyder den smule sommer vi har i år.

  • Jo's skriver:

   Kære Jette… det er jo netop pga sådan nogle som dig at jeg bliver ved med at blogge og ikke har lukket ned for længst😃 Tusind tak for dig og alle de andre der hænger ved❤️ Har lavet en masse nye videoer som jeg håber du kan blive inspireret af. Kh Jo🌸

 4. Anne - Sofie Arildsen skriver:

  Så dejligt at høre fra dig, forstår dig til fulde.
  Har tit tænkt om du ikke ku’ lave noget undervisning, gerne også for sådan en som mig +50.
  Var også på Bornholm – igen i år Dueodde👍

  • Jo's skriver:

   Mange tak💕 Jeg har ofte tænkt på at lave undervisning for private og har har også for nogle år tilbage holdt et event, men det er et stort planlægningsarbejde. Hvis jeg finder tid i kalenderen lover jeg at kigge på det😃
   Vi var også et smut forbi Dueodden, men desværre i fuldstændig gråvejr og støvregn. Jeg må have det til gode i solskinsvejr til næste sommer😃☀️ Kh Jo

 5. Anette Waaben skriver:

  Dejligt du er hos os igen Jo.
  Selvfølgelig er der så meget andet der er vigtigere end at blogge, men så meget desto større er glæde så, når du har tid og mulighed for at sende et par ord igen.

  Min sommer bliver også tilbragt her i DK og jeg er også en flittig bruger af selvbruner, så jeg ikke ser alt for syg-bleg ud.

  Kram og ha’ en skøn, varm og solrig august.

  kh
  Anette W

 6. Anne R skriver:

  Gud, hvor er det dejligt, du er tilbage!
  Var sgu ved at blive bange for, du helt var stoppet med at blogge 😱

  Glæder mig til indlæg😘

  Knus fra Anne.

 7. Birgitte skriver:

  Dejligt du er tilbage søde Jo. Jeg kender godt din holdning til sponsorerede indlæg og reklame, så ‘bring it on’ – ved jo at du ligemeget hvad, nok skal give din ærlige mening 🙂 kh. Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.