PRODUKTET MAKEUP ARTISTEN IKKE GÅR UDEN…

(Reklame – Der er ikke indgået en aftale (mundtlig eller skriftlig) mellem firmaer og jeg om at omtale eller vise deres produkter i dette indlæg. Nogle af læbestifterne har jeg modtaget i pressekits til test til blog og magasin og nogle har jeg selv genkøbt fra tidligere test af læbestifter sendt som pressemateriale. Og jeg tjener ikke penge på at skrive dette indlæg)

Jeg kan som udgangspunkt sagtens undværer alt makeup til mig selv, men der et produkt som jeg synes særligt giver mig et pift opad…. og det er læbestift selvfølgelig. Og det siger jeg selvfølgelig til for hvis du har mødt mig IRL eller hvis du ser mig på min IG “josmakeupblog” har jeg som oftes altid farve på læberne.

Igår på Instagram spurgte jeg hvilke makeup produkt folk ikke kunne undvære og der var der enighed om mascara. Jeg er også glad for mascara, men bruger det slet ikke hver dag længere. Jeg kan nemlig også godt lide det mere nude look hvor det kun er læberne der skaber fokus.

Jeg bruger læbestift hver dag og flere gange om dagen og jeg har mange.. som i rigtige mange og da jeg skulle finde læbestifter jeg bruger til billedet. Måtte jeg tømme min bil (der lå 7-8 stykker), lommer, tasker og toiletpung. Og disse er kun dem jeg bruger jævnligt. Nogle af dem bruger jeg hver dag i perioder. Imens jeg ledte fik jeg sved på panden og en rød favorit jeg ikke har set de sidste par uger fra Yves Rocher…. så den bliver jeg næsten nød til at genbestille ASAP😳 Ok måske lidt fjollet når jeg har så mange.

Nogle samler på sko, tasker eller noget helt tredje…. jeg storsamler læbestifter og jeg er vild med dem!

Hvad samler du på?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

13 svar til PRODUKTET MAKEUP ARTISTEN IKKE GÅR UDEN…

 1. Zarah D skriver:

  kan du oplyse nr/navn på Yves Roche læbestiften da jeg altid jagter den næste røde læbestift….

  • Jo's skriver:

   Kan hører du må lide afdet samme som mig😉… mener du den orangeagtige på billedet eller den der er blevet væk fra mig?😃

 2. Lovisen skriver:

  Jeg er begyndt at købe læbestifter, men er ikke så god til at få dem brugt endnu. Er mest til de kolde pinke og blommefarvede, og de er ikke så diskrete. Og synes ikke rigtig jeg kan finde en god starter læbestift, er heller ikke til gloss…. De Sisley stifter ser skønne ud….

  • Jo's skriver:

   Jeg bruger rigtig meget de produkter som er halv læbestift og halv gloss. De giver semi farve. Nogle gange synes jeg de fuldpigmenteret læbestifter kan blive alt for meget til mig, hvis det bare er til hverdag. Og de matte af slagsen, tror jeg aldrig jeg bliver helt bidt af. Tjek Clarins, Nilens jord, og sisley blyanter ud… de er semi i farverne og er gode startere😊💋

 3. Ann-Katrine skriver:

  Jeg kan slet ikke finde ud af det med læbestift. Min bedste og eneste “læbestift” er en svag rosa/nude/neutral lipgloss fra Gosh (0089), som jeg til gengæld har brugt tonsvis af gennem årene…
  Til gengæld samler jeg på dufte…. Jeg er inkarneret parfumesamler og har altid gang i 10-12 forskellige dufte som jeg skifter imellem, alt efter humør, vejr, lejlighed og årstid 🙂 🙂 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg tænker at det er et godt udgangspunkt du bruger læbestift og ovenikøbet har en signatur læbestift👏 Parfumer skal jeg også passe på med… det kan jeg også være en hamstrer-type på😅😜

 4. Birgitte B skriver:

  Jeg går ikke uden mascara, da mine vipper er helt lyse. Så ligner lidt en, der er syg uden… Får af samme grund farvet vipper engang imellem.
  Jeg er blevet bedre til læbestift. Også dem med ‘meget’ farve. Chanel Matte liquid er jeg glad for. Og i morges lagde jeg mærke til, at min Dior Show faktisk er tæt på tom. Det er vildt for mig 🙂 kh. Birgitte

  • Jo's skriver:

   Jeg farver også mine ind imellem.. mine er lyse i enderne🤓 Fedt du bruger læbestift… jeg synes bare jeg kunne huske noget med du havde købt en sheer YSL én på et tidspunkt eller husker jeg forkert?🌸

   • Birgitte B skriver:

    Nej, det er helt rigtigt. Jeg har to (!) YSL læbestifter, den ene er den med olie og den er så lækker. Ligger fast i min taske 🙂

 5. Salli skriver:

  Jeg tror jeg har det med neglelak som du har det med læbestift – senest hele Essie Gel Couture kollektionen – den skal jo nærmest slides af og er vildt fin i farverne.
  Foundation og bronzer i alle afskygninger hopper jeg også glædeligt på, i jagten på den perfekte glød.
  Og så har vi slet ikke talt om pensler….
  Tak for altid ærlige anbefalinger!
  Kh <3 Salli

 6. Anne R skriver:

  Det jeg har mest af er neglelakker.
  Men elsker også produkter til huden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.