KENDER DU DETTE VIGTIGE SKØNHEDSTIP?

(Reklame – Der er ikke indgået en aftale (mundtlig eller skriftlig) mellem firmaer og jeg om at omtale eller vise deres produkter i dette indlæg. Produkterne har jeg modtaget i pressekits til test til blog og magasin. Jeg tjener ikke penge på at skrive dette indlæg).

Desværre møder jeg rigtig mange der aldrig renser huden om aften og det er ærgerligt for det er godt givet ud. En sund hud er også en ren hud.

En af mine aller vigtigste skønhedstips må være at rense. At få renset min hud for er lige så vigtigt for mig som at børste tænder og min aftenrutine er sikker næsten hver dag, men dog med en smutter når jeg falder i søvn når jeg skal putte mine børn, så må rens og tandbørstning vente til morgenen efter.

Og ingen rens uden gode renseprodukter. Jeg anbefaler altid at behandle huden som sensitiv og tror på at huden skal ikke udsættes for affedtning eller skrub. Og jeg er altid på udkig efter brugbare produkter der renser skånsomt. Om aftenen bruger jeg altid en micealler rensevand. Det er hurtigt og let, samt fjerner også rigtig godt makeup. Her bruger jeg A-Derma Sensifluid micealler vand. Den findes også som en rensemælk A-Derma Rheacalm Soothing Micellar rensemælk, som egentlig også er udviklet til meget sart hud, men stadig også en favorit.

Hvordan er din renserutine?

Dette indlæg blev udgivet i A-Derma, BEAUTY TIPS, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

14 svar til KENDER DU DETTE VIGTIGE SKØNHEDSTIP?

 1. Birgitte B skriver:

  Jeg er typen, der altid renser min hud om aftenen. Selv når jeg er dødtræt, så skal det gøres. Jeg fjerner først øjenmakeup med rensemælk eller noget andet øjenmake-up fjerner. Det er fordi jeg bruger primer og den holder altså fast på øjenskyggen. Hvis jeg er træt eller det er sent, så bruger jeg bare en micellar vand på vatrondel. Oftest er det dog, at jeg bruger min konjac svamp (eller bare hænderne) med lidt mild sæbe (clinique f.eks.) Så på med A-vitamin creme og jeg er klar til at sove 😉 Jeg oplever, at hvis jeg bryder rutinen for meget (f.eks. i ferier), så slår min hud ud. Jeg fik engang et godt råd af Anette, om at rense ansigtet allerede inden man fik sat sig for godt tilrette i sofaen om aftenen. Det virker for mig. Renser tit efter den lille er lagt i seng og så ‘slipper’ jeg for det lige inden sengetid. Kh. Birgitte

  • Jo's skriver:

   Der bliver gjort grundig ansigts-rengøring hjemme hos dig…. I LIKE. Og bedst af alt så er jeg sikker på din hud LIKER dig for det😍👏 Det betaler sig bare. Men i øvrigt er det en god i det at indføre rens tidligere på aftenen, så man er sikker på at få det gjort👍😀

 2. Anne - Sofie A skriver:

  Kender du en eye mascare remover der ikke irriterer øjnene, har nok prøvet de første 10 over det sidste halve år.
  Mine øjne svier og bliver røde hjælp!
  Kh. Anne – Sofie

  • Jo's skriver:

   Jeg bruger denne her A-Derma micealler rens i indlægget til alt makeup også mascara.. Og ellers prøv Bioderma’s micealler.. den tager det også😊🌸

 3. Salli skriver:

  Jeg bruger også Micellar vand fra Garnier til at fjerne øjenmakeup, og så bruger jeg rensegel fra Ecooking til at rense hele ansigtet med – så bruger jeg en ansigts mist fra Rodial, en A-vitamin serum kapsel og natcreme fra Ecooking. – To gange om ugen bruger jeg en derma rulle og så er A-vitaminen skiftet ud med E-vitamin serum
  Jeg HADER at sove med makeup på – jeg ligner en der har tømmermænd uden at have drukket, hvis jeg ikke får det fjernet…

  • Jo's skriver:

   Det lyder som om du har styr på beauty-sagerne😉👏 Og den Garnier er altså heller ikke så tosset.. faktisk laver Nivea også en udenmærket en. Den needle roller er jeg alt for doven med.. burde for det virker.. synes du ikke?🌸

 4. Sidsel skriver:

  Ja, væk skal det, hver eneste aften! Jeg renser også med micellar (fra Bioderma, selvom jeg er på udkig efter billigere alternativer, der kan gøre det lige så godt…måske A-derma?), og når det skal være ekstra grundigt, bruger jeg en rens fra Oskia.

  • Jo's skriver:

   Jeg tror ikke A-derma er billigere end Bioderma som jeg også bruger indimellem. Men tjek Garnier som Salli skriver og Nivea ud .. de er også udenmærket alternativer. Ellers køber jeg som regel billigere online. Synes tit webapoteket har lidt tilbud, så det går jeg gerne efter😀

 5. Jeg kan simpelthen ikke lægge mig til at sove, hvis min hud ikke er renset. Jeg får nemt bumser, så det er så vigtigt for mig. Forstår slet ikke dem, som ikke renser deres hud 😀

  • Jo's skriver:

   Jeg møder alt for mange som ikke har indført aftenrens og bliver så ærgerlig over alt det gode de misser ved ikke at gøre det🙈

 6. Line L skriver:

  Jeg elsker rensemælken fra Rudolph care og en let tur med en vaskeklud. Det vil være næsten umuligt ikke at få renset inden jeg rammer puden.

  • Jo's skriver:

   Vaskekluden er også et hit her, men nøjes med at bruge dem når jeg er på hotel😉😅

 7. Heidi Kjeldgaard skriver:

  Uanset hvor sent jeg kommer i seng, så skal jeg have min rense rutine overstået. Lige pt er det med Biodermas michellar vand til at fjerne øjenmakeup med, så kommer jeg ansigts rens fra ecooking på.vaskes af med en vaskeklud vredet op i varmt vand. Derefter en god fugt serum, lige pt er den fra Dado sens,men har en ny fra Ecooking stående klar når denne er brugt op. Så er det M2 serum på vipperne, som tørrer ind mens jeg børster tænder og sluttelig en natcreme fra Ecooking . En gang om uge.øn bruger jeg en fugtmaske ( den er lige nu fra Annemarie Börlind ) et par gange om ugen bruger jeg dermaroller og selvfølgelig masser af fugt på huden bagefter .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.