VIDEO GUIDE: FRA KEDELIG TIL WOW

(Reklame – Der er ikke indgået en aftale (mundtlig eller skriftlig) mellem firmaer og jeg om at omtale eller vise deres produkter i dette indlæg. Produkterne har jeg modtaget i pressekits til test til blog og magasin. Jeg tjener ikke penge på at skrive dette indlæg).

Arbejder aldrig på huden uden en af disse slags produkter… primer, dagcreme med en snert af shine. De fås også som shine dråber fra bl.a. MAC og Gosh Copenhagen. En smuk hud for mig har liv og aldrig mat og 100 % ensartet. Og det er netop med disse produkter jeg kan få huden til at se levende og frisk ud.

Kan varmt anbefale dig at prøve en af slagsen.. bland dem i din dagcreme, foundation eller solcreme for at få det der ekstra GLOW. Brug dem som lette highlighters eller kom en smule under dine trætte øjne. De er nemlig for mig en rigtig “skin saver” til alle slags aldre.

 1. Juice Beauty – Illuminating Primer.
 2. Erborian  – Glow Creme.
 3. Sisley Paris – Instant Eclat Primer. (fugtgivende)

Jeg er nysgerrig….Bruger du også denne type produkter og hvilket i så fald?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Erborian, Juice Beauty, PRODUCTS/MAKEUP, Sisley, VIDEO GUIDE, Videoguide. Bogmærk permalinket.

11 svar til VIDEO GUIDE: FRA KEDELIG TIL WOW

 1. Eva Bacher skriver:

  Jeg bruger Macs klassiske strobe creme, men har haft kig på Erborians længe. Næste gang jeg shopper i en koreansk webshop ryger den med! Glemmer tit at bruge dem, men husker det til fester og lign., hvor Åhlens så kan shine lidt på ben. Men har altid i tvivl om det egentlig gør en synlig forskel, som folk kan se?
  Johanne, hvordan redder man en udtørret mascara? En bad Girl fra Benedict, som aldrig har været brugt, men muligvis har ligget flere år?

  • Jo's skriver:

   Strobe er altid go’… Jeg får komplimenter for huden, så tror det er helheden når jeg blander dem med foundations og dagcremer😍Må være dig svar skyldig på mascaraen🤓

 2. Tanja skriver:

  Jeg har lige købt cc creme fra erborian i Paris. Og jeg har elsket den siden. Jeg synes den er fin her i sommer månederne, men skal nok have en lidt mere dækkende i vinter. Jeg kan huske at du havde nævnt noget med glow og erborian her på bloggen og købte derfor cc cremen for derefter at finde ud af at det var glow cremen du havde anbefalet. Men.. jeg er vild med cc cremen og vil også have fat i glow cremen . Jeg elsker også hud med glød til min 49 årige hud( pånær på øjnene hvor jeg det sidste stykke tid har fået øjnene op for de matte af slagsen og det synes jeg er pænest til mig nu, i forhold til da jeg var yngre:) bruger indimellem min highlighter stift fra Marc Jacobs. Og har også indimellem brugt noget glow/ primer under foundation. Synes du også at glow cremerne kan bruges under bb /cc cremerne. Kh. Tanja

  • Jo's skriver:

   CC’en har jeg også vild med den… især hvis den også bliver blandet med lidt glow creme😉 Så ja… den kan blandes i alt inklusiv BB og CC (eller bruges som primer)… det gør jeg selv 👍😍

 3. Tanja skriver:

  Eva, erborian kan fåes i sephora 🙂

 4. Tanja skriver:

  Hej igen Johanne. Ville lige høre dig hvilken øjenskygge samt læbestift du har på, i videoen nedenunder med øjen produkter. Kh. Tanja

 5. Berit skriver:

  Jeg elsker dine videoer og tips. Tak for det. Jeg har et spørgsmål – dog ikke et beautyspørgsmål. Hvor er dine øreringe fra?

  • Jo's skriver:

   Jeg er ikke helt sikker på hvilke det er, men tror det er nogle gamle fra Maria Black 😊

 6. Anna skriver:

  Jeg kan ikke finde ud af hvor jeg køber Juice Beauty – Illuminating Primer her i Danmark. Har lige skrevet til Magasin for at høre om de får den hjem. Så kære Johanne – kan du hjælpe mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.