BEDRE BEAUTY NØDHJÆLP FÅR DU IKKE..

(Reklame – Der er ikke indgået en aftale (mundtlig eller skriftlig) mellem firmaer og jeg om at omtale eller vise deres produkter i dette indlæg. Produkterne har jeg modtaget i pressekits til test til blog og magasin. Dog med undtagelse af Phenomenal som jeg selv har købt. Jeg tjener ikke penge på at skrive dette indlæg).

Jeg elsker kulør…. og er storforbruger at selvbrunere. Faktisk er de et af mine yndlings beauty produkter. De dækker meget af det på huden jeg ikke synes er så pænt, feks blodkar, men får også mine tænder til at se lidt hvidere ud og giver mig en meget friskere kulør.

Der er 2 forholdsvis nye produkter fra Vita Liberata som jeg er meget stor fan af. Body Blur og Ten Minute Tan… til dem der skal have prikken over i’et i sidste øjeblik. Til dem der ikke kender brandet, så laver de nogle af de bedste selvbruner produkter, som du bliver brun af og aldrig orange.

Den nye Body Blur som er en slags foundation til benene og holder i op til 24 timer. Og Ten minute tan.. til dem der finder ud af at der mangler kulør “all over” inden festen senere på dagen. Hurtig på over det hele inden bad i ti minutter og derefter i bad. Så er der lækker tan 4-6 timer efter, da farven langsom bygges op efter tid.

Den sidste er dog min fortrukne, som du SKAL kende.  Og jeg har altid en ekstra stående i reserve i skuffen på badeværelset og jeg ved godt jeg har skrevet om den før, men har næsten lige købt tre da jeg fandt et godt tilbud. Phenomenal Tan Mousse, som er en skum med påføringsfarve og virkelig holdbar.

Alle selvbruner produkter anbefaler jeg at bruge påføringshandske til. Og med Vita Liberatas produkter er det ikke nødvendigt at smøre sig ind i creme hverken før eller efter. Jeg kommer dog altid en smule creme i ansigtet først, samt albuer, fødder. Der hvor jeg synes min hud suger extra. Og en scrub eller hamphandske altid en god idé inden påføring.

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/SKINCARE, vita liberata, Vita Liberata, Vita Liberata. Bogmærk permalinket.

5 svar til BEDRE BEAUTY NØDHJÆLP FÅR DU IKKE..

 1. Maria Lisette skriver:

  Kære jo – jeg bruger for tiden en anden af vita liberatas mousser, men oplever at guide farven sætter sig i porrer og hårsække. Så jeg ser snavset ud indtil jeg har været i bad første gang. Any advice?

  • Jo's skriver:

   Måske deres gradual tan produkter så er bedre til dig… så påføringsfarve ikke sætter sig hvor den ikke skal. Ellers hvis du ikke skal investere i et nyt produkt lige nu ville jeg bare bruge det om aftenen inden sengetid. Og så skylle af om morgenen😊🌸

   • Maria skriver:

    Det er bare fordi jeg synes det er så smart med guidefarven, så jeg kan se, hvor jeg har været LOL Det er heller ikke phenomenal, jeg mener ikke, at jeg havde de problemer med den….. Jeg må nok tilbage… 😉

 2. Sophie skriver:

  Hej Jo,
  Jeg har lige et par spørgsmål:-)
  Kan man bruge moussen under foundation eller pudder?
  I så fald, hvor længe skal jeg vente inden jeg kommer det på?

  Hvad gør du ved dine øjenbryn, synes det kan være svært at få farve ved øjnene uden at få pletter ved øjenbrynene.

  Tak for dine skønne tips!

  Mvh. Sophie

  • Jo's skriver:

   Kære Sohie..

   Moussen tører heldigvis hurtig ind.. regn med 15-30 min og så kan du komme det på vil jeg tro. Og så har farven nemlig sat sig. Dog er påføringsfarven ikke fast, men det betyder ingenting. Ellers brug den om aftenen… den går af sengetøjet uden problemer. Mht til bryn kommer jeg den også på brynene.. men du kan sagtens også bruge en vatpind eller vatrondel med vand på/makeupfjerner og tørrer dem af umiddelbart efter påføring.

   Dejligt du kan bruge tipsene – Kh jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.