OPSKRIFTEN PÅ ANETTE’S FASTE KINDER!

Det er sådan når man makeupper nogen gennem længere tid lærer man deres ansigt og hud rigtig godt at kende og Anette’s ansigt kender jeg som min egen bukselomme. Selv de mindste forandringer bemærkes. Igennem en længere periode lagde jeg nemlig mærke til meget konkrete ting ved Anette’s hud der forandrede sig. Den er simpelthen blevet meget mere fast, finere overflade (mindre porer) og mindre fedtet. Og det vil vi jo alle gerne have opskriften på ikke?! Så stillede Anette 3 hurtige spørgsmål om hendes hud:

Din hud virker mere fast og fyldig gennem det sidste stykke tid, hvilke ingredienser anbefaler du til at hjælpe os på vej til ungdommens fyldigere kinder?

Anette: Åhhh du er sød. Jeg ved ikke, om jeg tjubang på et halvt år har fået mere fylde. Det tror jeg faktisk ikke. Sagen er nok nærmere, at jeg gennem lang tid (flere år) har arbejdet målrettet på at få bragt min hud i orden. I teenageårene og ikke mindst mine tyvere har jeg skadet den med så meget sol, at det gør ondt at skrive om. Det tog mig en rum tid at finde ud af præcis hvilke ingredienser og metoder der skulle til for at få min hud tilbage i god, sund form.

Din huds overflade har tydeligt været igennem en proces der mindsker pore, rødmen og nogle gange lidt tendens til fedtet t-zone. Hvad er dit bud på at mindske disse.

Anette: Jeg er tror fan af de (få) ingredienser, som du finder i Hudplejepyramiden – og præcis i forhold til at få mere fylde og en mere jævn og glat overflade er det en god idé at gribe fat i både AHA (frugtsyrer) og A-vitamin, så det er de to ingredienser, der har hjulpet mig, og som i årevis har været en fast del af min rutine. I forhold til T-zonen, så kontrollerer jeg mit olieudslip med hjælp af en god BHA (salicylsyre) under min hudpleje.

Hvad er din basis hudplejeruntine morgen og aften?

Anette: Kommer her og jo bare i grove træk: Om morgenen fugtmætter jeg først med en mist, der indeholder god fugtforstærkning (hyaluron bl.a.), så et serum med antioxidanter og ekstra fugt og derefter en ansigtscreme med SPF. Om aftenen kører jeg forløb, eksempelvis et kvart eller et halvt år med A-vitamin, lejlighedsvis sammen med AHA. Derudover er glad for EGF.

Bomusinfo:

Nogle gange tror jeg Anette synes jeg er lidt skrap, for hun må ikke altid få den tykke liner hun er så glad for. Så må hun gå med den smalle fordi jeg synes vi skal lave noget anderledes. Anette kan bedst lide rutinerne og jeg vil gerne lave dem om. Så griner vi lidt og så får jeg næsten altid min vilje.

Hun holder nøje øje med touperingen jeg laver på toppen, for den må IKKE bliver for stor… så intet kæmpe hår her, men naturligt glat eller let krøllet.

Jeg har aldrig fået lov til at lave kulørte læber på Anette, der er det hende der er en skrappe og nogle gange ved man jo også bedst selv, så det er ikke foreløbig (ALDRIG)  vi kommer til at se Anette med min yndlings læbestift farve “rød”. Naturlige læber blev der sagt.

Ellers er det dejlige ved Anette at hun er så ganske ukrukket og ikke særlig forfængelig, til forskel for mig som helst ikke forlader huset om morgenen uden at pandehåret er føntørret og glattet (også selvom det betyder børnene kommer for sent i skole og jeg kommer for sent på job).

Jeg er næsten sikker på du allerede kender Anette… for hun findes som skønhedsskribent på bl.a. Børsen, på Go’ Morgen Danmark og ikke mindst HER på Beautyspace.dk.

Dette indlæg blev udgivet i Anette Kirstine Poulsen, BEAUTY TIPS, Beautyspace LIVE. Bogmærk permalinket.

15 svar til OPSKRIFTEN PÅ ANETTE’S FASTE KINDER!

 1. Helle skriver:

  Åh ja, Anette er skøn og sammen er I jo et helt fantastisk team 🙂 Tak for gode hudplejetips.
  Knus, Helle

 2. Louise T. skriver:

  Vi er mange, der elsker Anette…

  og DIG! 😍❤😘

 3. Kiss skriver:

  Cool 😘

 4. Lovisen skriver:

  Fedt du er tilbage på Bloggen. Anette har så fin hud, altid dejligt med hendes tips..

 5. Mette S skriver:

  I to er mine yndlingsdamer i cyberspace ❤️❤️
  Tak for gode råd og brugbare fif og tak for jer to!

 6. Rie Dyrnes skriver:

  Smukt og dygtigt team…..

 7. Salli skriver:

  Hvor ser i dejlige ud i to – jeg synes i har ret flotte kinder begge to <3

 8. nanna skriver:

  Vi er mange der er vilde med Anette, men vi er også mange der er helt vilde med dig.
  Du har givet mig så mange tips igennem årerne. Hvor arbejder du henne :)?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.