SAGDE DU KØDFARS-LÆBER??

Er du hoppet med på trenden med de kødfarvede læber?

De er overalt… Kotelet-, lever-, mørbrad- eller en måske stegt hakkebøf farve til læberne. Farverne der er en stor trend lige nu og har været det noget tid. Men det er ikke alle trends jeg er lige jublende over og især her er jeg svær at begejstre. Nuancerne er meget svære at tilsætte en typisk skandinavisk type. Til nød synes jeg det kan gå an til en mørkere, samt varmere hudtone.

Så hvis du har undret dig over at farverne intet gør for dig, så er det altså ikke dig der er noget galt med. Men denne farveskala mangler der både glød og liv til de fleste hudtoner. Og så kan tandsættet også komme til at virke alt for gulligt med de brunlig- og kødfarvede nuancer. Personligt har jeg ikke endnu mødt en eneste ude i den virkelig liv, hvor jeg har tænkt “wow”, men nok nærmere “der da mangler noget her?”.

Så sætter du disse kødfarver op mod andre farver som rødlige og hindbærfarvede, så er jeg ikke i tvivl om hvad der klæder de fleste.

Heldigvis så er det skønne ved makeup at vi netop ikke behøver at følge trenden. Selvom jeg er makeup artist og følger med i hvad der sker på beauty scenen, så dikterer jeg aldrig trendsene 100 procent. Jeg forsøger så vidt muligt at omsætte de nogle gange lidt vilde trends om til normale dødelige mennesker, som mig selv. Og ofte så er jeg selv en ret god prøveklud for alt makeup klæder langt fra mit ansigt. Kan jeg ikke selv bære det, så er det ofte ikke noget jeg synes klæder gennemsnittet.

Men som alt andet så er det et spørgsmål om hvad man selv synes klæder én og man selv føler sig godt tilpas med.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

14 svar til SAGDE DU KØDFARS-LÆBER??

 1. Anne R skriver:

  Altså, billedet er jo ikke så lækkert, haha, og heller ikke ordet ‘ kødfarslæber’.
  Men jeg er meget i tvivl, om jeg ville se farven som kødfars, hvis jeg så den på en kvindes læber.
  Og det der med hudtone. Jeg KAN simpelthen ikke se, om jeg har en varm eller kold hudtone. Hvordan ved man det??

  • Jo's skriver:

   Haha… jeg ved det godt, men det er jo heller ikke sikkert at du eller en anden ville synes at farven er kødfarvet. Synes bare at de nuancer slet ikke gør noget lækkert for særlig mange😅

   • Jo's skriver:

    Glemte lige hudtonen… jeg tager altid udgangspunkt i om hudtonen er gul eller olivengrøn. Men med meget lys skandinavisk hud, kan det være meget svære at bedømme. Man kan tjekke sin undertone på håndledet hvor blodårene sidder. Altså komme lidt foundation og så om tonen bliver for grålig eller for gul… dog kan du ikke bedømme farve på din foundation passer din hudtone i ansigtet på den måde😊

 2. Anne R skriver:

  Ej, har du ikke et foto, så vi kan se sådan nogle koteletlæber??

 3. Eva skriver:

  Der ramte du et ømt punkt, Johanne. Jeg ved godt, i siger det…Lise gør jo også, men jeg synes bare Marc Jacobs nude (og åbenbart meget solgte) læbestift ‘no Angel’ 242 klæder mig bedre end noget som helst andet. Jeg vil så gerne noget andet, for du har ret, det er da dødssygt med den her kødfarvede bølge, der bare bliver ved og ved. Og jeg har måtte kassere utallige som gav mig gule læber – er fx lige just kommet hjem m en Chanel ink i nude; ‘amourex’ 10, og den ryger straks videre til den 15 årige uden gule tænder. 280 kr…😡
  Men jeg føler mig faktisk lidt utilpas m rød læbestift, selvom jeg (tvunget af Lise 😉) konsekvent gør det v festlige lejligheder for trods alt at prøve og være lidt trendy. Føler, farven kommer med mig, og jeg synes den er megasvær at bære. Jeg synes heller ikke, at smukke Sarah Youblush ser godt ud med rød læbestift (undskyld Sarah!), eller også havde hun bare for lidt knald på øjnene efter min smag, for jeg erindrer et festbillede af Silke, hvor den røde var lige i skabet. OK, du ser også godt ud m rød. Men til hverdag er balancen tæskesvær, det ser hurtigt for makeuppet ud.
  Jeg har samme hårfarve som dig, tror jeg, men synes ikke om en meget klar rød…måske har jeg bare ikke fundet den helt rigtige røde, vil gerne finde en rød-brunlig, sådan at den er lidt afdæmpet, men det har jeg ikke hittet endnu. Jeg har altid været til en mørk-blomme-nude-brunlig farveskala.
  Kan du ikke lave en post med en forskellige røde læbestifter? Fra orangerøde over den helt klare røde til brunligtrøde toner?
  Men har i damer iøvrigt set Victoria Beckhams nye farver for Estee Lauder ( dumt spørgsmål det har i givetvis) men der er et billede af Beckham med en nude læbefarve, og hun ser sindssygt godt ud m den farve – nu ER der så også knald på resten.

  • Jo's skriver:

   Kære Eva, som jeg også skrev nederst i indlægget er makeup jo også individuelt. Så hvad Lise og jeg siger er altid ment kærligt (og ærligt). Og det er ikke for at dømme, men at inspirerer. Hvis du ikke føler dig godt tilpas i rød, skal du absolut ikke bruge rød. Jeg bruger mest rødelige læbestifter som er sheer… og ikke fuldfede farvet. Så den feks røde farve er en smule transperant og ikke får den hårde kant rundt om læben. Men kan sagtens følge dig i at rød ind imellem kan være for kraftig til en given lejlighed. Jeg møder heller aldrig op på en 12 timers dag på en reklamefilm med mega røde læber😅 Men jeg er utilpas i at skal afsted om morgenen uden noget som helst farve på læberne, for så synes jeg at jeg ligner en der er på vej i graven😅 Jeg har desværre ikke set Beckhams collab med EL.
   Jeg ser lige på noget indlæg med læbestift nuancer til læberne🌸

 4. Lovisen skriver:

  Jeg er helt enig, synes sjældent man ser nogle der ser skønne ud med en kød farvet læbestift… jeg har absolut heller ikke fundet en der klæder mig. Det samme med de nude neglelakker, min hånd kommer til at se helt død og blå ud… nude negle synes jeg ellers kan være rigtig smukke…

  • Jo's skriver:

   Jeg har det på helt samme måde neglene… så vil jeg hellere undvære noget på neglene end kødfarverne🤓

 5. Birgitte B skriver:

  Hmmm… nu ved jeg ikke om min nye nude matte læbestift fra Nilens Jord hører under ‘kødfarvet’. Den har stort set samme farve som mine naturlige læber og jeg bruger den ofte som en hurtig løsning (da jeg stadig er ved at vænne mig til de der matte… kan ikke finde ud af, om de passer til mig).
  Lad os se nogle billeder Jo 😉
  Kh. Birgitte

  • Jo's skriver:

   Det vigtigste er jo at du kan lide den😍 Tænker lige over hvordan jeg kan vise de kødfarver… egentlig er det bare at tjekke Kardashians ud😜

   • Jo's skriver:

    Kære Birgitte, jeg har fået en mail om at du har lagt en kommentar i dagens indlæg, men jeg kan ikke finde den i kommentarfeltet😳 Kh Jo

    • Birgitte B skriver:

     Kære Jo – ja, jeg ved ikke, hvor den kommentar blev af- Måske var der noget galt med bloggen lige der… Formularen til kommentar så også anderledes ud… Er den i din spam?
     Kh. Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.