HVAD GØR DIN RENS EGENTLIG FOR DIG?


Reklame – Produktet er sendt til test i pressekit og der er ikke indgået en aftale om at jeg skal skrive om produktet. 

Huden sladre ofte hvis der er problemer i renserutinerne. Så en lille ting som rens kan afhjælpe nogle udfordringerne med huden ganske let. Det kræver blot ganske små ændringer, tålmodighed og kan give på sigt en hud der er meget mere i balance. Og netop balance er det for mig at mit renseprodukt skal tilføre min hud, som er yderst vigtig i hele hudplejerutinen.

Jeg skiftede for nogle år siden min morgen renserutine ud fra sæberens til cremerens og jeg var hurtig klar over at det fungerede aller bedst for min hud med det skift. I stedet for at affedte med sæbe, tilføjer jeg fugt og samtidige rensede min hud i et.

Så er der noget i ubalance i din hud, f.eks. overproduktion af sebum, så kan det være du skal forsøge at tænke anderledes på din renserutiner. Og at affedtning af huden ikke er i lig med ren hud. Man kan nemlig stadig rense huden uden at strippe den for dens naturlige fedtbalance. Og det er netop derfor denne type renseprodukter fungere så godt for mig.

I øjeblikket er det engelske Aurelias “Miracle Cleanse” der renser og holder min hud ren og i god balance.

Hvad er du mest til… de skummende eller cremede?

Dette indlæg blev udgivet i Aurelia, BEAUTY TIPS, Pai. Bogmærk permalinket.

12 svar til HVAD GØR DIN RENS EGENTLIG FOR DIG?

 1. Jeg havde faktisk en lille prøve på den rens – jeg synes den var rigtig god, men duften var lidt for intens til mig..

  • Jo's skriver:

   Kender godt det med dufte… hvis duften ikke er der for mig, så bliver jeg heller ikke fan af produktet. Men jeg er vil med duften af denne her👍😍

 2. Anne R skriver:

  Jeg droppede sæbernes for et års tid siden. Nu renser jeg min hud med olie (helt almindelig mandelolie, og den tager virkelig alt!) om aftenen. Om morgenen gør jeg ikke noget, bruger bare min konjaksvamp i badet. Bruger heller ikke skibonit. Jeg har aldrig stram hud længere, og det svier aldrig i min øjenhud, når jeg har renset makeup af. Det oplevede jeg ellers ofte før.

  • Jo's skriver:

   Olierens er også så undervurderet og minder mig om at det er jeg faktisk også ret vild med👍👏💕

   • Anne R skriver:

    Skibonit betyder skintonic, haha.

   • Eva skriver:

    Yes! Har lige investeret i La Mers detox olierens – den bedste olierens jeg har haft! Trods prisen er den dog alligevel lidt rationel i indkøb for der er rigtig meget i; 200 ml.

 3. Birgitte B skriver:

  Prøver lige at skrive min kommentar igen (jeg har selv haft problemer med min blog og kommentarer, der blev væk søndag).
  Jeg bruger ikke rens om morgenen mere. Efter råd fra bla. dig så bruger jeg kun vand, evt. vaskeklud eller konjaksvamp. Om aftenen bruger jeg forskellige. Senest Clinique flydende sæbe til sart hud. Kh. Birgitte

  • Jo's skriver:

   (Den er pist forsvundet… kunne godt se jeg havde slået noget mærkeligt til i kommentarfeltet, men det har jeg fået fjernet igen.. pyha😅)

   Den råd med ikke at rense af om morgenen er faktisk et jeg har tyvstjålet fra Caroline Henderson, som i øvrigt har den mest velplejet hud.Og lunken vand renser faktisk i sig selv, det bruger man bl.a. til at rense sår med på hospitaler, sårklinikker og i primærsektor. Det lækre ved de her cremerens, som jeg glemte at skrive i indlægget.. er at de er virkelig gode lige at massere ansigtet med inden man skyller efter😊🙌

 4. Eva skriver:

  Johanne, du er den eneste, der måske kan give mig en løsning på mit brillemærkeproblem: som halvtresårig har man altså bare brug for at læsebrillerne meget ofte hænger på næsen. Men er der noget, der bare kan ødelægge en ellers pæn makeup, er det de grimme røde mærker på hver side af snuden, som brillen selvf afsætter. De er der alligevel ret længe. Jeg har prøvet med et relativt tykt lag af cremet concealer fra RMS, som jeg lægger på m pensel, efterfulgt af pudder for at fixere, men det hjælper ikke meget. Kan man overhovedet gøre noget – måske lægge en af de der grønne concealere inderst, eller er det bare noget af det der følger med at blive brillebruger?

  • Jo's skriver:

   Kære Eva,

   Den er faktisk lidt svær. Hvis jeg stod med samme udfordring ville jeg nok bruge airbrush, men er stadig ikke sikker på om det ville holde en hel dag. Ellers ville jeg også sige en extra holdbar concealer efterfulgt af pudder. MAC laver nogle meget holdbare concealere.. har du prøvet dem? Ellers kan du få en af deres makeup artister til at prøve på dig inden du køber noget der måske ikke virker. Hvad hvis du bruger mineralpudder? Kh jo

   • Eva skriver:

    Tak for svar, Johanne, jeg labber i Macs i Magasin og sætter een af damerne på opgaven…det bliver nok sådan noget m at prøve sig frem. Jeg står for at købe ny foundation – er der ikke noget med, at man kan få foundations der praler af en airbrush-effekt eller er jeg helt galt på,den?

    • Jo's skriver:

     Godt spørgsmål faktisk.. det er nemlig slet ikke det samme i hvert fald ikke når det kommer til holdbarheden. Det er mere overfladen/texturen når et produkt slår sig på airbrush effekt. Men mellem os så er jeg endnu ikke stødt på et produkt der lover airbrush effekt der kommer i nærheden af en airbrush. Airbrush er mineraler, pigmenter og vand blandet sammen. Når vandet er fordampet fra huden (og det gør det meget hurtigt) så sidder pigmenter og mineraler tilbage og det sidder bare meget bedre fast. Men er dog ikke så organisk at arbejde i efterfølgende som en normal foundation. Er spændt på at høre om du finder noget hos MAC damer du kan bruge😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.