HAR VENTET PÅ DE HER NYHEDER

Reklame – Produkterne er sendt til test i pressekit.

Nogle nyheder er altid i højere kurs end andre og du har måske ligesom jeg ventet på at der netop skulle lande noget nyt hos danske Purely Professional. For har du læst med længe ved du at jeg er meget stor fan af deres produkter og har rigtig mange favoritter blandt deres sortiment. Som sædvanlig er PP’s produkter med en gennemsigtig ingrediensliste og uden parfumer. Men det er ikke kun det, man ved bare at kvaliteten er i top.

Nu er de klar med to nye produkter.. en rensevand og en fugtgivende maske. Og begge “must haves” til badeværelses hylden. Rensevanden fjerner mildt og skånsomt makeup og renser huden i et snuptag. Uden tvivl lige så effektiv så andre miscellar rens på markedet og tænker den er så god den også må flytte ind i mit makeup kit.

Og er du til masker skal du unde dig selv at prøve denne fugtgiver med hyalonronsyre. Jeg er blevet meget glad for masker som en del af min faste hudplejerutine. Og kan jeg slå det sammen med en hårkur og en kop kaffe, så er de 10-15 minutter givet virkelig godt ud.

Produkter rammer deres webshop lige lidt og kender du i øvrigt ikke allerede Purely Professional, kan du lære dem meget bedre at kende HER.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, PRODUCTS/SKINCARE, Purely Professional. Bogmærk permalinket.

2 svar til HAR VENTET PÅ DE HER NYHEDER

  1. Tanja skriver:

    Hej Johanne. Elsker dine videoer med produkter som du anbefaler. Jeg har elsket erborians cc creme hele sommeren men nu er det som om at ansigtet måske skal have lidt mere glød nu hvor de ganske få solstråler vi fik på huden i år er væk:) du ved lidt mere dække på hagen og næsen evt. Men jeg elsker den der hud med glød og vil ha fat i erborians glow creme. Kan du anbefale en let makeup her til efterår/ vinter( kan både være med svamp eller flydende) som samtidig er let og giver huden glød? Og så skal jeg høre dig om du evt kan anbefale en eyeliner som er let at ligge:) synes ikke blyanterne duer for mig og synes sort er for hårdt til hverdags brug. Kan man evt købe en grå lidt mere blød øjenskygge pen måske og bruge istedet. ? Er til meget naturlig makeup men stadig altid med fine røde læber( som er duppet på) :)håber du kan navigere rundt i alle mine spørgsmål:) kh. Tanja

  2. Jo's skriver:

    Kære Tanja,

    Tusinde tak, godt hvis du bliver inspireret… jeg elsker Eborian! Kan varmt anbefale glow creme… den mixer jeg i foundation og CC creams. Hvis du vil have glød (med farve) så tjek Vita Liberatas mineral puddere ud.. både den løse og faste er begge gode. Dem bruger jeg selv. Og så er jeg forsat storforbruger af James Read H2O Tan mist. Jeg har skrevet om begge produkter, hvis du søger på højre side af sidebaren på brand navn, så kan du nok finde dem. Du kan jo sagtens bruge dine øjenskygger som liner. Eller som jeg gør med blyanterne.. dem tvære jeg lidt ud med fingrene, så det ikke bliver for kraftigt.

    Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.