VIDEO GUIDE: HUDPLEJE OG RENSERUTINER #1

Reklame – Nogle af produkterne i indlægget er sendt til test i pressekit. Bioeffect, James Read og Bioderma har jeg selv købt.

Jeg har lavet 7 videoer der gennemgår mine skønheds- og makeup rutiner step by step. Lige fra hudpleje til “sådan kan du lægge øjenskygge”. En video med det hele ville blive alt for lang og I ville sikkert allerede have været smuttet efter et par minutter. Nogle af videoerne tager lidt længere tid, men der er så meget at forklare, så det håber ikke afskrækker nogen. Men det her er ren og skær tips fra din helt egen makeup artist… mig.

En del af mit arbejde som makeup artist er også at kunne rådgive omkring hudpleje og renserutiner. For ingen smuk makeup uden at netop det er på plads. Så det er det første video handler. Og har du læst med noget tid kender du måske allerede min procedure…

 1. rens med miscellar vand om aftenen (Bioderma, Avene eller Purely Professional)
 2. påfør herefter serum og/eller natcreme (Bioeffect EGF serum)
 3. vask ansigtet om morgenen med vand eller rensecreme (Pai eller Aurealia rensecreme)
 4. brug evt mist (min er med selvbruner effekt fra James Read)
 5. brug serum, dagcreme (og SPF – Aurealia serum + dagcreme)
 6. slut af med øjencreme (Comfort zone).

Undgå scrubs og sæbe der udtørrer huden. Giv huden ro og pas på din hudfilm (hudbarriere). Fugt altid efter rens.

Jeg har mange fine linjer under øjet og bruger derfor altid ekstra fugt i form af øjencreme. Har jeg ikke noget øjencreme ved hånden får området dobbelt op med fugtighedscremen. Det har jeg ikke altid gjort, men det sidste års tid er linjerne blevet meget tydelige, så her bliver gjort en ekstra indsats.

Alt er “one take” så bær lige over med snøvlen ikke… er ikke sikker på jeg nogensinde får lært at redigere i de videoer. Men det vigtigste er jo også tipsene. Og endelig spørg hvis der er noget du er i tvivl om.

Dette indlæg blev udgivet i Aurelia, BEAUTY TIPS, Bioderma, Bioeffect, James Read, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

14 svar til VIDEO GUIDE: HUDPLEJE OG RENSERUTINER #1

 1. Anna skriver:

  Kære Johanne,
  Har du et fif til det der “så charmerende” hedder hamsterposer. De danner en mørk skygge fra mundvigene og nedad mod hagen, som især kan ses fra siden:(
  Kan man minimere det med makeup?
  På forhånd tak fra Anna

  • Jo's skriver:

   Kære Anna, det er virkelig svært at vurdere når jeg ikke har set dig. Men tror ikke umiddelbart der kan snydes så meget, hvis det er meget markant. Jeg ved der ligger en video på min youtube kanal med kosmetolog Anita der viser en massageøvelse mod hamsterposer. Kh fra Jo💕

 2. Maria Lisette skriver:

  Min yndlings beauty queen – jeg må prøve den mist der. Men bruger du så heller ikke frugtsyre peel eller lign?
  Kh

  • Jo's skriver:

   Du er jo så sød😍🙌 Jo bruger lidt frugtsyre i perioder, men aldrig som fast del af mine daglige hudplejerutiner. Jeg tror på at huden også har brug for ro for at opnå balance⭐️

   • Maria skriver:

    Og det giver ikke skjolder, når du så bruger tanning misten?
    kh

    • Jo's skriver:

     Nej aldrig… jeg tørre mit ansigt hver dag i mit håndklæde og renser dagligt med vat, det er nok for min hud. Til gengæld, så synes jeg min hårgrænse blev lidt misfarvet på et tidspunkt af misten, så nu vikler jeg bare lige et håndklæde rundt om håret inden jeg mister😅💕 Jeg er svært afhængig af den mist… har lige købt mini str. til veninderne😍

     • Maria skriver:

      Har lige bestilt en 😉
      Nu du siger vat, mener du så vat vat eller rondel? 🙂

     • Jo's skriver:

      DU bliver så glad for den.. giv også hals og bryst et skvæt😀 Jeg bruger vatrondeller✌️

 3. Iben hahne skriver:

  Tak for super indlæg 🤗 din neglelak 💅 er altså så smuk, at jeg må vide hvad den hedder ❤
  Kh ih

 4. Tanja skriver:

  Så skønt med de her videoer. Stor inspiration. Den tanning mist lyder lækker, men jeg er lidt nervøs for at sprøjte for meget på? Og så ende op med skjoldet ud. Kan det slet ikke ske tror du. Må se om jeg tør:) hvor køber du mini størrelser? Jeg starter altid med iskoldt vand og så lige en vaskeklud. Har også helt droppet skrubs. Min hud bliver rød og varm af det, og det vil jeg gerne undgå. Tænker min vaskeklud jeg bruger til min rens er nok. Jeg bruger lige nu lancomes nye rens hvor der skulle være lidt olie i, og skifter med den skum rens fra sephora som ligner den meget ( med honning tror jeg det er i) Så mist , essens fra loreal og creme. Må simpelthen prøve de der aurelia produkter. Deodoranten derfra er ihvertfald god. 🙂 kh. Tanja

  • Jo's skriver:

   Jeg har købt minier på Boozt.. jeg tror du skal prøven misten af.. den er slet ikke så farlig😉 Dog yderst vanedannede🤓💕

 5. Tanja skriver:

  Lige et spørgsmål:) bruger du misten hver morgen. Får man ikke for meget farve ret hurtigt så? Tænker at jeg lige har købt en ny bb compact fra estee lauder. Så vil den farve jo ikke blive ved med at passe. Håber du forstår mine spørgsmål:) kh.Tanja

  • Jo's skriver:

   Misten er lige så fin som en hvilke så helst anden mist.. dvs at den sprayer meget fint. Jeg bruger selv kun et par skævt. Hvis man synes dagligt er for meget, kan man bruge den hver anden eller tredje dag. Men man vasker den jo også af når man renser af og går i bad, så den holder ikke i mange dage. Og det gode ved misten er jo også du kan bygge den op.. dvs at bruger du den hver dag i en uge, vil du selvfølgelig opnå et par toner mørkere og så passer din foundation ikke. Men man kan altid blande sin sommerfoundation sammen med sin vinter foundation😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.